Fiksni aparatic za zube |
Post Reply |
Author | |
Kaaatarina
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2013 at 12:25 |
trebala bih uskoro dobiti fiksni aparatic zazube i to za donju i gornju celjust. piala sam se može li mi netko reci svoja iskustva s njim..najviše me zanima da li nakon što ste skuinuli taj aparatic, ostanu nekakva oštecenja na caklini ili nekakkve fleke ili slicno? hvaala
Edited by Kaaatarina - 26 Sijecanj 2013 at 14:21 |
|
Loky
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ova tema je preseljena u podforum Zdravlje.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Loky šta se smiješ pitanje nije uopce glupo tipa koji whey je bolji, kate prilicno san uvjeren da neceš imat nikakvih problema nakon šta skines
|
|
iksipsilon
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pripremi se na to da ce te prva 2 tjedna užasno boliti i da ceš uglavnom jesti samo mekanu hranu. I dobrooo se najedi prije stavljanja aparatica. A što se tice oštecenja, zubi i zubno meso ce ti postati malo osjetljivije stoga ceš morati paziti da dodatno ne pogoršaš stanje. Uglavnom, prvih par tjedana je gadno a onda se navikneš i nema beda :))
|
|
malena68
Cita FAQ Joined: 18 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nisam imala nikakvih problema kad sam ga skinila ( bio je isti i gornja i donja celjust ), nikakvih fleka ili ostecenja cakline. Jedino sto u pocetku moras poslusati savjet ortodonta i nositi "retainer" da ti se zubi ne bi vratili na staro. Puno srece i don't worry, sve ce biti OK !
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svi moji koje sam vidio prije i nakon aparatica imali su super lijepu promjenu. Ugl su to sada jako lijepi zubi, fino posloženi. Ako se ne nosi taj retainer znadu se poceti razmještati ali ne brini o tom, korak po korak. Imat ceš holivudski osmjeh! :)
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Frendica je nosila aparatic... kad ga je skinula zubi su joj bili neko vrijeme dosta osjetljivi.. ali je s vremenom sve došlo na svoje.. sada ima lijepo posložene zubice
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Loky
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ko je rekao da je glupo pitanje i odakle znas zasto se smijem...ne znam kakve veze ima Whey u cijelom dijalogu! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |