Rolanje i skidanje celulita? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
marina1203
Viden/a u gymu Joined: 30 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Svibanj 2008 at 00:37 |
||
Dali je rolanje ucinkovito pri skidanju celulita? Zna li tko?
|
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
naravno da je,al još bi bilo super kada bi se masirala sa onim kremicama 2x dnevno i radila vježbe za guzu uz to!
Edited by evica |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i jos pila puuuuno vode i izbacila loše namirnice iz prehrane |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I još imala dobru genetiku;) Meni je uvijek fascinantno kako starije žene imaju puno manje nego mi danas.... fascinantno...koliko nam se prehrana promjenila....
Moja mama npr nemaa uopce celulita.... mislim strašno nešto;)))) |
|||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slažem se. I ja sam ljubomorna na svoju. Jede što želi, ne pazi nimalo, u godinama je... a izgleda odlicno! Ajde, nek joj bude, mama mi je |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, da, da!!!! Moja prvi put u 50-oj dobila "nesto", ali je nestalo uskoro.... Al zato ona ima litru ulja 3 dana, jede shpek, saaaaamo bijeli kruh.... Ne razumijem.... |
|||
marina1203
Viden/a u gymu Joined: 30 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
grasias ljudi
|
|||
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
||
možda mi u necemu griješimo? |
|||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
DA - imamo sjedilackiji nacin života |
|||
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i tu su alkohol i cigarete nocni zivot...ne spavamo kako bi trebalo...bar ja tak mislim gledajuci svoju
|
|||
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
||
po struci sam isto što i moja mama s razlikom što sam ja pušila kratko vrijeme po š cigaretu dnevno(šg), a ona 30 g. po 2 kutije dnevno. međutim, istina je da naše doba nosi bitno drugacije stvari: stres, nekvalitetna hrana (pa cak i ona zdrava), nepitka voda, zagađenje... i mnoštvo drugih negativnih stvari. imamo srece da uopce opstajemo u tome svemu.
|
|||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nema to veze sa cigaretama...ja pušila prije po kutiju dnevno, a sada uopce ne pušim...a celulit se smanjio....Mislim da nema pravila..cak sam vidjela i profesionalne plesacice latinoamerickih plesova koje vježbaju valjda cijeli život, a imaju celulit..dakl enije ni u vježbanju stvar |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A razlika od mene i moje mame je npr što se ona nikad nije napila...nikad nije bila vani vjerojatno dužew od š2...a ja sam se znala vratiti i u š2 drugi dan...iako to ona ne zna;)) A je da je aktivnija osoba....ono stalno nešto radi.... Ma ne znam...;)) Tako je to valjda prije bilo...žene sa manje celulita;))
|
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
žene su prije bile i sitnije-sitniji kukovi,rukice,nožice...naravno da na njima sada to ne vidimo,ali ima neka tajna veza....
|
|||
hercegovka-23
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
e, kad ste vec spominuli celulit - ja ga imam na prodaju - i ne imala s 30 kg viska, pa bas zanima ima li veze cigare i celulit? ako uspijem smanjit kilazu, hocu li njega uspjet rijesiti - bar upola....
razmisljala sam o onim kremicama - ali su mi malo preskupe - ali zato sam krenula s dijetom, puno vode i uskoro vjezbanjem.... |
|||
..moje su oči samo moje i nitko ne zna ąto ja kroz njih vidim...
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |