KIKIRIKI |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Sale_456
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Veljaca 2013 at 17:49 |
Pozdrav ljudi!
Dajte sad konacno... Citam sad malo, i jedni kazu da je zdravo jesti kikiriki u ljusci drugi kazu da nije. Jedni kazu da je kikiriki maslac los drugi da je dobar. Molim vas pomoc, KIKIRIKI i KIKIRIKI MASLAC, da ili ne? |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je maslac bez hrpe secera ok je kao izvor dobrih masti.. samo pazi na kolicinu..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da , pazi na kolicinu šecera
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
kupiš kikiriki u ljusci, ocistiš i na fino samelješ, dodaš maslinovog ulja po želji i dobio si zdravi maslac koji ce te zasitit i neceš previše pojest, samo ga nemoj miješat sa pekmezom, itd
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm.. mogla bi probati dodati zlicu domaceg bucinog ulja..koje ima okus po sjemenkama... mmmljac :D
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
a znaci ovaj Kiki krem nije dobar? Ne konzumiram previse najcesce ujutro namazem po tamnom dvopeku.. |
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam ga tak i radila kad sam bila u toj spiki s kikirikijem. :P samljela sam ga, dodala malo maslinovog ulja, malo meda. na kraju sam dodala i krupne soli - to mi je super kombinacija, jedeš kikiriki maslac i naletiš na kristalic soli, mmmm. bez šecera, i baš je bil super :)
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam koji je taj ali procitaj na njemu, ako ima dodanog šecera onda po meni nije dobar jer bezveze unosiš kalorije a "cist" je zdrav i ukusan :)
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni slucajno taj jest! Jos je stajao na donjoj polici Konzuma i bratu i meni pozlilo nakon konzumiranja istog! Meni u roku 10min. nakon samo jedne zlicice, njemu par sati kasnije, a viseee je pojeo
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nisam imao nikakih problema, ali piše u sastojcima 'šecer' tak da ide u kantu onda Sva sreca pa nisam konzumirao dugo.. |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Ahahah ocito su ovi iz Konzuma na Kvatricu bili pokvareni LOL. Tim i bolje jer nisam unijela i sebe vise od zlicice tog sranja.
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nevalja ovaj, bija san jednom cak vrlo povoljno kupija kil maslaca od kikirikija sa 100 posto kikirikija ništa dodavano, okus nije bija nesto specijalan i bija je jako suv za jest ali je bija super kvalitetan proizvod, medjutim kikiriki uopce više ne konzumiran sad su na tepertoaru bademi, ljesnjaci ili orasi
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
O da,ni slucajno kupovat onaj u konzumu,bit ce da su im po cijeloj hrvatskoj pokvareni |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ja sam znao konzumirati taj isti kikiriki maslac s vremena na vrijeme... tesko je kod nas u obicnim ducanima naci kvalitetan, zdrav kikiriki maslac da nema puno secera ..mozda da pogledas u DM-u, onaj dio gdje se drzi kao BIO hrana..ja sam tamo jednom nasao, kikiriki namaz (al je drukcije nego maslac, imao je u sebi kao male komadice kikirikija, i malo se teze mazao na kruh,samo se sad ne sjecam koliko je imao secera u sebi), vjerovatno je zdravijij nego ovaj sa slike...
jedna od boljih opcija su trgovine zdrave hrane (npr. bio&bio,garden), samo se pripremi na malo vise cijene proizvda a definitivno najbolja opcija je kucna priprema. |
|
Sale_456
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
fala ljudi :)
a jos jedno pitanje, ili dva xD znaci kikiriku u ljusci je zdrav? naprimjer jedna šaka kikirikija 2,3 sata nakon jela da te zasiti? isto tako mogu i bademe konzumirati? kad osjetim glad, uzmem 10 g i to pojedem da me zasiti? i kakve bademe i kikirikije treba kupovati? kikiriku u ljusci? a bademe? |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Da da, i ja sam kupovala taj iz DM-a. 9,2 g secera na 100g. To sam zanemarila jer mi se jako dopadali ti hrskavi komadici kikirikija. Evo link: http://das-ist-drin.de/Alnatura-Ernuss-Creme-250-g--422932/ Trenutno ne konzumiram ikakav putar, kikiriki, nis. Bez secera imas u Bio&Bio, kak veli Gabrijel. |
|
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |