boli me u ramenu |
Post Reply |
Author | |
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Veljaca 2013 at 17:46 |
jucer sam radio sklekove i nesto mi je puklo u ramenu,iznenadna bol i jako me je peklo,vjezbam 6 dana u tjednu,da li da odmorim i ne vjezbam dok ne prodje (ako prodje) ili da se javim doktoru? boli me cak i dok mirujem,najvise kad podignem ruku
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, svakako posjeti doktora, teško da ce ti odmoc, a može puno pomoc, al dok ga ne posjetiš miruj s tom rukom te stavljaj hladne obloge, možeš pokušat s blagom masažom(trljanjem) ledom po bolnom podrucju...
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
onda u pon kod doktora,hvala
|
|
Amiketa
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerujem da je upala burse Supraspinatusa.Ako si radio puno vježbi koje ukljucuju podizanje tereta iznad glave ili u ležecem položaju onda je to velika mogucnost.
Ima sada puno stvari o kojima ti mogu pisati ali prva pomoc je odmor, hladjenje i mazanje nekom kremom.U ovom slucaju preporucam Vražju kandžu. Vjerujem da je u pitanju neka loša mehanika ramenog pojasa gdje je potrebna odredjena kompenzacija. Kod ortopeda na pregled :-)) |
|
Centar za promicanje zdravlja Miketa
http://www.centar-miketa.hr |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |