Program Treninga |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
REFFLEX
Cita FAQ Joined: 03 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Veljaca 2013 at 21:17 |
|
pozdrav imam 2 programa treninga mozete li mi reci koji bi bolji bio da radim
PRVI: Ponedeljak-PRSA Utorak-Ruke (Biceps-Triceps) Srijeda-Ledja Cetvrtak-Ramena,Noge Petak - Odmor Subota - Odmor Nedelja - Odmor DRUGI : Ponedeljak - Prsa,Triceps Utorak - Ledja , Biceps Srijeda - Ramena ,Noge Cetvrtak - Prsa , Triceps Petak - Ledja , Biceps Subota - Odmor Nedelja - Odmor |
||
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel možeš skombinirat nekak drugacije?
U prvom mi nema smisla radit prsa solo, ja uvijek radim biceps i prsa i 4 dana radiš, pa 3 odmora. U drugom ledja-biceps isto malo neobicno, ledja se mogu i solo radit.. |
||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
||
REFFLEX
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa napisi mi ti tvoj program :D
|
||
REFFLEX
Post Options
Thanks(0)
|
|
Valja li ovaj
Ponedeljak:Prsa Biceps Utorak : Ledja ,Triceps Srijeda:Ramena ,Noge Cetvrtak:Prsa,Biceps Petak:ledja,tricpes subota odmor nedelja odmor |
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa vecina ljudi se ne slaže sa mojim programom, ali meni odgovara i daje dobre rezultate
1. Prsa-biceps 2. Ledja-triceps 3. Ramena-noge Dan odmora 1. Prsa-biceps 2. Ledja-triceps 3. Ramena-noge Dan odmora I tako u nedogled.. Radim 3 dana u komadu jer smatram da dok radim drugu skupinu mišica , da onu od dana prije ne umaram, i dajem potreban odmor Ja to radim doma jer imam više vremena i vježbam oko 2-3 sata dnevno, a ako nemaš puno vremena i ideš u teretanu, možeš možda raspodjelit na 4 ili 5 dana u tjednu, di staviš npr 1 dan solo ledja i npr zadnji dan vježbe za cijelo tijelo, ali onda samo odredjenu skupinu radiš jednom tjedno + taj zadnji dan Edited by XQ - 03 Veljaca 2013 at 21:43 |
||
||
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako je moguce, najbolje je svaki dan radit jednu skupinu, ali ako si pocetnik, najbolje je mozda imat dan odmora izmedu treninga...
i moj savjet bi ti bio da noge ne kombiniras sa ostalim skupinama, vec njih radis same, naravno ako si u mogucnosti |
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam na pocetku radio 6 dana u komadu i nedjelja odmor.. Je iscrpljujuce ali nakon 2 tjedna se privikneš lagano.. I mislim da ledja zaslužuju više solo dan nego noge, jer oko ledja se stvarno nahebeš ako radiš sa utezima ko ja. A ramena i noge se lagano odrade u istom danu |
||
||
REFFLEX
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mogu ja raidt
Ponedeljak-PRSA Utorak-Ruke Srijeda-Ledja Cetvrtak-Ramena Petak-Noge SUBOTA odmor nedelja oDMOR |
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
A reci nešto o sebi, visina težina, koji ti je cilj treninga, i jel ideš u teretanu, i prehranu, sad na suho ništa nemremo vidit i rec ti tocno..
Al opet mi ovaj tvoj solo Prsa, i solo Ramena dan ne izgleda lijepo :) Na ramena se cijeli dan ne isplati potrošiti, to se može efektivnije sastaviti Edited by XQ - 03 Veljaca 2013 at 22:07 |
||
||
REFFLEX
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh ovako 175 cm sam visok imamm 67 kg , hocu masu :D ,idem u teretanu nisam pocetnih, prije 4 dana sam uzeo protein mass up :D hocu negdje do 75,80 kg da nabijem :D
|
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci tu smo negdje, skoro pa isti... Ja ovako radim, mada dosta ljudi govori kako je dosta 3 puta tjedno kada želiš dobit na masi... Ti si sam odluci kako želiš, ali meni je bolje ovako radit.
Svaki nacin je ispravan tako da ne možeš pogriješiti Edited by XQ - 03 Veljaca 2013 at 22:24 |
||
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
opet cu se ja uplest i rec da se ne slažem sa XQ, sorry :P, ali na ljudima je da probaju pa da vide, evo ti jedan program od 8 tjedana za masu pa ti odluci
8 tjedana do funkcionalne mase |
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehehe :D, cini mi se da se i ubuduce necemo slagati :) Mislim nije ni jedno ni drugo krivo, ali sve zavisi o onome koji izvodi vježbe. Trebali bi jednom na kavu otici pa da se posvadjamo baš onako kako treba |
||
||
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
momci, nema svadanja, skupa u tereanu i ubit sprave hehe
ne znam zasto mislis da je raditi ramena solo gubljenje vremena? pa nemoras uvijek u teretani visiti sat i pol ili vise..dodes, odradis trening za recimo 45 min, i super a veznano za radit noge solo--> to sam rekao ne zato jer i sam tako radim, nego citajuci razne clanke, tekstove, progmrame treninga, gotovo uvijek vidim da se noge rade zasebno sto je i logicno posto su to velike misicne skupine, a mnoge vjezbe ukljucuju rad gotovo cijelo tijela, pogoto donjeg dijela leda...i kad netko dobro odradi noge, sumnjam da ima snage za odraditi dobro jos jednu skupinu misica Edited by Gabrijel7 - 04 Veljaca 2013 at 16:05 |
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe nema svadje kume , a nakon ovakvih treninga se nema ni snage za svadju.. Inace ja radim doma pa ne mogu ubit sprave, ali zato ganjam macke i kokoši po susedovom dvorištu mada ponekat u bencu znam i kucu iz temelja podic :))
|
||
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako si u Zagrebu ili u Kutini ovo je sasvim moguce, okršaj oci u oci XD |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |