New Posts New Posts RSS Feed - Program Treninga
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Program Treninga

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
REFFLEX View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote REFFLEX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Program Treninga
    Posted: 03 Veljaca 2013 at 21:17
pozdrav imam 2 programa treninga mozete li mi reci koji bi bolji bio da radim
PRVI:
Ponedeljak-PRSA
Utorak-Ruke (Biceps-Triceps)
Srijeda-Ledja
Cetvrtak-Ramena,Noge
Petak - Odmor
Subota - Odmor
Nedelja - Odmor

DRUGI :
Ponedeljak - Prsa,Triceps
Utorak - Ledja , Biceps
Srijeda - Ramena ,Noge
Cetvrtak - Prsa , Triceps
Petak - Ledja , Biceps
Subota - Odmor
Nedelja - Odmor
Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 21:29
Jel možeš skombinirat nekak drugacije?
U prvom mi nema smisla radit prsa solo, ja uvijek radim biceps i prsa i 4 dana radiš, pa 3 odmora.
U drugom ledja-biceps isto malo neobicno, ledja se mogu i solo radit..
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."

"You're only young once. But if you do it right, once is enough!"
Back to Top
REFFLEX View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote REFFLEX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 21:35
pa napisi mi ti tvoj program :D
Back to Top
REFFLEX View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote REFFLEX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 21:39
Valja li ovaj
Ponedeljak:Prsa Biceps
Utorak : Ledja ,Triceps
Srijeda:Ramena ,Noge
Cetvrtak:Prsa,Biceps
Petak:ledja,tricpes
subota odmor
nedelja odmor
Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 21:41
Pa vecina ljudi se ne slaže sa mojim programom, ali meni odgovara i daje dobre rezultate

1. Prsa-biceps
2. Ledja-triceps
3. Ramena-noge
Dan odmora
1. Prsa-biceps
2. Ledja-triceps
3. Ramena-noge
Dan odmora
I tako u nedogled..

Radim 3 dana u komadu jer smatram da dok radim drugu skupinu mišica , da onu od dana prije ne umaram, i dajem potreban odmor
Ja to radim doma jer imam više vremena i vježbam oko 2-3 sata dnevno, a ako nemaš puno vremena i ideš u teretanu, možeš možda raspodjelit na 4 ili 5 dana u tjednu, di staviš npr 1 dan solo ledja i npr zadnji dan vježbe za cijelo tijelo, ali onda samo odredjenu skupinu radiš jednom tjedno + taj zadnji dan

Edited by XQ - 03 Veljaca 2013 at 21:43

Back to Top
Gabrijel7 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gabrijel7 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 21:47
ako je moguce, najbolje je svaki dan radit jednu skupinu, ali ako si pocetnik, najbolje je mozda imat dan odmora izmedu treninga...

i moj savjet bi ti bio da noge ne kombiniras sa ostalim skupinama, vec njih radis same, naravno ako si u mogucnosti

Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 21:51
Originally posted by Gabrijel7 Gabrijel7 wrote:

ako je moguce, najbolje je svaki dan radit jednu skupinu, ali ako si pocetnik, najbolje je mozda imat dan odmora izmedu treninga...

i moj savjet bi ti bio da noge ne kombiniras sa ostalim skupinama, vec njih radis same, naravno ako si u mogucnosti

Ja sam na pocetku radio 6 dana u komadu i nedjelja odmor.. Je iscrpljujuce ali nakon 2 tjedna se privikneš lagano..
I mislim da ledja zaslužuju više solo dan nego noge, jer oko ledja se stvarno nahebeš ako radiš sa utezima ko ja. A ramena i noge se lagano odrade u istom danu

Back to Top
REFFLEX View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote REFFLEX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 22:00
Mogu ja raidt
Ponedeljak-PRSA
Utorak-Ruke
Srijeda-Ledja
Cetvrtak-Ramena
Petak-Noge
SUBOTA odmor
nedelja oDMOR
Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 22:05
A reci nešto o sebi, visina težina, koji ti je cilj treninga, i jel ideš u teretanu, i prehranu, sad na suho ništa nemremo vidit i rec ti tocno..
Al opet mi ovaj tvoj solo Prsa, i solo Ramena dan ne izgleda lijepo :) Na ramena se cijeli dan ne isplati potrošiti, to se može efektivnije sastaviti

Edited by XQ - 03 Veljaca 2013 at 22:07

Back to Top
REFFLEX View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote REFFLEX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 22:10
Eh ovako 175 cm sam visok imamm 67 kg , hocu masu :D ,idem u teretanu nisam pocetnih, prije 4 dana sam uzeo protein mass up :D hocu negdje do 75,80 kg da nabijem :D
Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Veljaca 2013 at 22:22
znaci tu smo negdje, skoro pa isti... Ja ovako radim, mada dosta ljudi govori kako je dosta 3 puta tjedno kada želiš dobit na masi... Ti si sam odluci kako želiš, ali meni je bolje ovako radit.
Svaki nacin je ispravan tako da ne možeš pogriješiti

Edited by XQ - 03 Veljaca 2013 at 22:24

Back to Top
Markan1989 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Markan1989 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Veljaca 2013 at 08:19
opet cu se ja uplest i rec da se ne slažem sa XQ, sorry :P, ali na ljudima je da probaju pa da vide, evo ti jedan program od 8 tjedana za masu pa ti odluci

8 tjedana do funkcionalne mase
Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Veljaca 2013 at 15:06
Originally posted by Markan1989 Markan1989 wrote:

opet cu se ja uplest i rec da se ne slažem sa XQ, sorry :P, ali na ljudima je da probaju pa da vide, evo ti jedan program od 8 tjedana za masu pa ti odluci

Hehehe :D, cini mi se da se i ubuduce necemo slagati :) Mislim nije ni jedno ni drugo krivo, ali sve zavisi o onome koji izvodi vježbe. Trebali bi jednom na kavu otici pa da se posvadjamo baš onako kako treba LOL

Back to Top
Gabrijel7 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gabrijel7 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Veljaca 2013 at 15:49
momci, nema svadanja, skupa u tereanu i ubit sprave hehe

ne znam zasto mislis da je raditi ramena solo gubljenje vremena? pa nemoras uvijek u teretani visiti sat i pol ili vise..dodes, odradis trening za recimo 45 min, i super

a veznano za radit noge solo--> to sam rekao ne zato jer i sam tako radim, nego citajuci razne clanke, tekstove, progmrame treninga, gotovo uvijek vidim da se noge rade zasebno sto je i logicno posto su to velike misicne skupine, a mnoge vjezbe ukljucuju rad gotovo cijelo tijela, pogoto donjeg dijela leda...i kad netko dobro odradi noge, sumnjam da ima snage za odraditi dobro jos jednu skupinu misica

Edited by Gabrijel7 - 04 Veljaca 2013 at 16:05
Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Veljaca 2013 at 16:00
Hehe nema svadje kume , a nakon ovakvih treninga se nema ni snage za svadju.. Inace ja radim doma pa ne mogu ubit sprave, ali zato ganjam macke i kokoši po susedovom dvorištu mada ponekat u bencu znam i kucu iz temelja podic :))

Back to Top
Markan1989 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Markan1989 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Veljaca 2013 at 16:24
Originally posted by XQ XQ wrote:

Originally posted by Markan1989 Markan1989 wrote:

Hehehe :D, cini mi se da se i ubuduce necemo slagati :) Mislim nije ni jedno ni drugo krivo, ali sve zavisi o onome koji izvodi vježbe. Trebali bi jednom na kavu otici pa da se posvadjamo baš onako kako treba LOL

ako si u Zagrebu ili u Kutini ovo je sasvim moguce, okršaj oci u oci XD

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.