Rižini krekeri |
Post Reply |
Author | |
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Veljaca 2013 at 23:47 |
Pozdrav ! Što misle forumaši i forumašice o sljedecem proizvodu : http://online.konzum.hr/products/60045471/kreker-riza-100-g-k-plus Hvala Vam ! :) |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
a šta ja znam, jela sam ih, nisu mi baš fini (koda jedem slamu ) pa radije jedem wasa punozrnate krekere (sad ih ne jedem jer sam na defki )
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
meni osobno su ukusni nego mislim kakvi su sto se tice UH ? Kvalitetni ili nevalja ? :D Mislim da si ih ubacim umisto zobenih . Jer za dorucak jedem zobene 100 g s vodom , 2 cijela 4 bjelanjka , mjerica wheya ili 500 ml cokoladnog mlijeka i jednu bananu . I sada kao MO opet bi mi islo al 150 g zobenih te 250 g posnog . Ali mislim umjesto tih 150 g zobenih ubaciti ove rižine krekere ? Debljaju li ? Kvalitetni su UH ? Inace na masi sam ... Mislim ono što je bijelo nevalja xd E i da što mislite posni s medom ? Med s tim ? mmm ... podiže li razinu inzulina ? Ide li u salo ? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozes rizine za Mo bez problema. ja ujutro jedem posni na razenom kruhu preliveno s zlicicom meda.. nemoj bas pred spavanje med al ujutro mozes za dorucak cak bi preporucila :)
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
umm mogao bih kusati te krekere
|
|
Remind
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ugljikohidrat je ugljikohidrat, a ti rižini krekeri imaju solidnu kolicinu UH (nekih70g na 100g proizvoda, ne sjecam se tocno napamet) + nešto proteina i vlakana. S druge strane, jednak proizvod (ali ne K-plus) možeš naci u svim ostalim trgovinama za istu cijenu. Okus baš i nije neka sreca pa sam ipak ostao pri zobenim.
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
meni osobno ovo lipse od zobenih
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm...kad smo vec kod riže....nisam htjeo otvarat novu temu sa pitanjima podosta sam ih otvaro..nadam se da ce netko vidit haha....kako da racunam primjera da sam pojeo 100 g riže da iz lonca koja je vec skuhana riža da iz nje važem koliko ima g? ili sirovu da važem? 100 g to mi nije jasno?...inace skuham rižu dodsam malos soli vegete mušatnog orašcica i riža mljac....nije integralna nego bjela....sada ne znam kako da to racunam kalorijsku vrjednost...jel 100 g skuhane riže ustvari manje riže no što pokazuje vaga? ako me razumijete xD? :D
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
vazi sirovu rizu... kuhanjem dodje ninimum dupla tezina..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
došao sam do nekih informacija....tako da bi mogao i kuhanu vagat ajmo rec....ali bolje je sirova što ti kažeš kaže 100g k riže da je 130 kcal 2.38p 28.59 UH :P
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma koja ti to riža oma 130kcal u 100g, molim te?? Koliko ja znam, i koje sam ja sve riže imala u rukama, 100g nije bio ispod 320-340 kcal. trenutno imam Uncle Bens integraln u rižu, u 100g ima : 344 kcal 8g P 73g UH 2,2g M |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
pa kuhana riža ne mislim na sirovu....
|
|
Bibihaba
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad vec pricamo o rižinim krekerima.
Za pojesti 100g riže -sirove, koliko je to rižinih krekera? Konkretno imam one iz Lidla.. 130 grama 4.99kn Znam da se pripremaju slicno kao kokice, na vrucem zraku.. pa je teško to izvagat :) |
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja jedem cesto rižine krekere, ali sad sam otkrio Naturel krekere od pšenice i raži koji su mi mnogo bolji i hrskaviji. ima ih za kupiti u konzumu (http://online.konzum.hr/products/60052450/naturel-kreker-integralni-od-psenice-i-razi-100-g). namažem ih svježim ili posnim sirom i dijetnim pekmezom i bude odlicno. u 100 grama mislim da bude oko 15 krekera,a 100 grama ti je nekih 350 kalorija pa si izracunaj. meni su ti krekeri idealan medjuobrok. zasitni su a smiješ ih dosta pojest.
|
|
Never give up
|
|
Bibihaba
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
U onom pakovanju od Lidla je 18 krekera, pa sam i ja nekako izracunala tih 15, al sam mislila da sam luda, jer imam po programu 100g riže poslije gyma, pa sad reko necu valjda 15 krekera drmnut :)
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa smiješ pojest cijelo pakiranje od 100 grama. ista ti je kalorijska vrijednost u 100 grama sirove riže i 100 grama tih krekera. znam da puno više izgleda pojesti 15 tih krekera nego 100 grama riže ali oni su dosta lagani i u 1 krekeru nemaš više od 6-7 grama : )
|
|
Never give up
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |