Teretane u Splitu |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
smrdljivko
Viden/a u gymu Joined: 24 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Srpanj 2007 at 01:12 |
Zna li neko koje su najbolje teretane u Splitu, ja ih ne znam bas i po mogucnosti neke u kojima je trening bar cetiri puta tjedno!
|
|
Vat cha lukin et?
|
|
smrdljivko
Viden/a u gymu Joined: 24 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa stvarno nema puno ljudi.... ili su stvarno na odmoru.... |
|
Vat cha lukin et?
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
prijatelju , zato i postoji ono na naslovnici sto su ljudi napravili
https://www.fitness.com.hr/gradovi/split.aspx |
|
keks
Viden/a u gymu Joined: 02 Listopad 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam koja je najbolja, ali vam moram reci da je
definitnivno najlošija i najprljavija ona na trsteniku, Galaxy..neki poznanici moji su skupili neke egzoticne i icudne boleštine dole tako bi vas molio da ne idete i prosljedite ovo drugima..hvala |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Idemo malo osvježiti temu - imamo li ovdje ljudi iz Splita?
Koje su najbolje teretane / fitness centri u Splitu... |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisan nikad bija ali znan da je guliver nesto fancy i da tu ima svega i svacega osin same teretane
|
|
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
Guliver je ludilo, ali je skup zapravo, imaš neke šeme kao na 3,6,9,š2 mj....ovisno o tome ce ti biti cijena. Al nemaš npr mogucnost da si zamrzneš misec ako si odsutan ili sl...što je super, jer te tjera da ideš,ako ne ništa drugo..I svaki put placaš š0 kn rucnik...tako da to sve skupa poskupi dodatno pricu..
U Jokera je dobra kažu, nekima smeta dosta jako svjetlo... Quattro- slab crobni program, kao ima ali nema obzirom koliko ljudi ide i da je pola toga u kvaru Champion- tamo u Brodarici... onda neka na Mertojaku itd... |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
cija san da je ova u jokera pre sminkerska,same spravice,i takve seme,meni je u kurcu kad neko recimo radi biceps pregib na spravi |
|
Marijucha
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obisla sam sve teretane u Splitu...Guliver je meni osobno najbolji...bez konkurencije
|
|
Ivano
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2012 Location: Split Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Guliver sada nudi popust za studente ja mislim 250 kuna,neogranicen broj dolazaka,po meni najbolja teretana u gradu,što se tice gužve jednostavno moras pogoditi ure,najviše ljudi dolazi od 6 popodne,vecinom navecer je puna teretana i nemoj se uopce obazirati na to sto ti ljudi kažu fency,nisi dosa na modnu reviju...dodes napravis trening i crta:)
Edited by Ivano - 09 Prosinac 2012 at 15:50 |
|
zer0
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2012 Location: Split Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
sta laprdate kakav guliver, nije on ni blizu grada vec je tamo na izlazu... najbolja ti je champion gym kraj jokera tj. kod druge policijske postaje(ne ona u jokera)... ima i djevojaka i momaka, i djece i staraca, a radnici su skroz usluzni.... inace bio sam i u onaj teretani.prekoputa firula, klonite se nje jer uglavnom dolazu neki psihopati.koji sami sa sobom pricaju, a da nekazem da je teretana velicine metar sa metar |
|
Sometimes people are beautiful.
Not in looks, not in what they say. Just in what they are. |
|
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam sad u Championa , slažem se s tim o trenerima, fini momci. Malo mi je cudno bilo jer sam prije bila u Jokera dosta dugo, navikla na luksuz pa mi se Champion cinio minijaturan, s onim jednim tušem, malo sprava koje više ne rade nego rade...no sve je stvar navike. Osobno mi je atmosfera u teretani jednako bitna kao i ambijent, a u Jokera je ona nula.
|
|
Lady_Wolf
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2012 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmm, netko ima iskustva s http://www.klp.hr/?
(E da imaju i teretanu...) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa, ima li netko info koliko teretana postoji u Splitu?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
tesko je to procijenit ja ih znan 5 radman , quatro, joker , champion ,california od svih njih jedino sam u radmana isa jer mi je blizu dobra je teretana samo treba sprave malo obnovit
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gulliver energija isto spada pod Split...
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |