kardio? |
Post Reply |
Author | |
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Veljaca 2013 at 11:08 |
kaj se tocno tu podrazumijeva? svaka vježba koja ubrzava otkucaje srca?
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je trening koji odrzava visok nivo rada srca u odredjenom vremenskom periodu,plivanje,trcanje,voznja bicikla preskakanje uzeta itd
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
al to mogu biti i drugacije aktivnosti. npr. burpees? meni cak i jumpo squat jaaako dignu otkucaje srce,ne mogu disati normalno. poanta je da je da vremenski period duži od npr. 5min?
|
|
|
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
ja kad radim hiit onda napravim sprint koji traje nekih 30ak sekundi,onda minuta odmora,a sprint,pa dvije odmora pa sve ispocetka,znaci onaj moj prvi post gore,svaki trening koji odrzava visok nivo rada srca u odredjenom vremenskom periodu,na kraju ne mozes nesto nazvati treningom koji je ispod 5 minuta :)
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kardio aktivnost podrazumjeva aktivnost koja ne prelazi anaerobni prag. Dakle ne radi se o aktivnostima visokog intenziteta
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
vježba koja podiže broj otkucaja srca na dulje vrijeme
|
|
Jean
Post Options
Thanks(0)
|
dobro. i koje su tocno beneficije kardia? zbog cega je on tolko koristan za fat loss?
|
|
|
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
kao sto mu i ime kaze,kardio je dobar za jacanje srca i pluca,sagorijevanje masnoca,smanjenje kolesterola,ubrzavanje metabolizma,ojacat imunitet,smanjit stres,poboljsava protok krvi,povecavaju koncentraciju i prokrvljenost mozga i jos sam siguran da sam puno toga zaboravio nabrojat
|
|
Jean
Post Options
Thanks(0)
|
hehe. okej, hvala :)
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |