BioTech USA ?????? |
Post Reply |
Author | |
K450P
Cita FAQ Joined: 13 Sijecanj 2013 Location: Virovitica Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Veljaca 2013 at 19:54 |
Da li se netko susretao sa proteinima marke biotech usa , zna li nesto o njima kvaliteta itd ???
Bio sam preko u Madjarskoj i susreo se sa tom markom, jako je jeftino tamo pa bi kupovao tamo ako to cemu valja ? |
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
razni ljudi razna mišljenja...mnogi ce ti reci da nisu dobri njihovi proizvodi,neki ce rec da jesu da se isplate. Ja spadam u drugu skupinu i koristim i sam neke proizvode BioTecha i zadovoljan sam
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
prije sam dosta koristio proizvode BioTech (proteine, aminokiseline u tabletama, kreatin, glutamin, koristio sam i njihovu liniju Brutal) i mogu reci da sam bio zadovoljan, a i cijenom su mi bili prihvatljivi...
|
|
K450P
Cita FAQ Joined: 13 Sijecanj 2013 Location: Virovitica Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma onda cu i ja probat uzimat pa cu vidjet... Cijena je stvarno prihvatljiva...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |