FIT 2013. - Slavonka23 |
Post Reply ![]() |
Page 123 17> |
Author | ||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 07 Veljaca 2013 at 01:53 |
|
Clap... part II :) Drugi dio moje price zapocinje ovog trenutka, odnosno 15.2. Vise manje znate sve o meni.. sto je i kako bilo.. a kako ce biti... za sada zna samo onaj mali vrazicak u mojoj glavi.. sada samo treba realizirati njegove misli.. Evo ukratko... Osijek, 24god., 170cm, 72,5kg... ostale mjere: struk - 72cm ispod pupka - 93cm butine L - 53cm D - 54cm nadlaktice L - 29cm D - 31cm listovi L - 37cm D - 37cm Fotke su spremne, objavim ih iduci tjedan...
![]() Front ![]() Back ![]() Motivacija mi je ogromna.. sto zbog nekih dogadjaja koji ce biti ove god... sto zbog zelje realizirati one misli.. a isto tako sam veceras dobila jos jednu veliku motivaciju ![]() Edited by Gym_girl - 16 Veljaca 2013 at 14:09 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
|
akoo treba.. nije problem
![]() e, da.. ne moram napominjati da biram avangardicu... ako ce me htjeti ![]() ![]() Edited by Slavonka23 - 07 Veljaca 2013 at 09:10 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
![]() |
||
Nickylii ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
|
Trenerica mi je konkurencija, bit ce veselo.
![]() |
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
![]() |
||
![]() |
||
|
e jake ti trenerice hahah..
![]() ali dobro, ak zapnes..vici, tu sam ![]() |
||
|
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() koliko sam skuzila i ima nas samo 3 iz OS ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
onda se nadam da svi troje idete u City
![]() |
||
![]() |
||
katniss ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
|
ohoho ideš ti opet, bravo..
mogla bi se i ja pridružit ![]() |
||
This is not goodbye, this is bonjour!
|
||
![]() |
||
|
Ma idem... netko mi je sinoc malo digao tlak, pa je inat proradio
![]() ![]() ![]() Ajde s nama...jednom smo izdržale 60 dana, nije bilo strašno..možemo opet
![]() ![]() Edited by Slavonka23 - 07 Veljaca 2013 at 12:29 |
||
|
||
![]() |
||
|
to ti je ono što sam ti ja pricala- "jesi danas posebno ljuta na nekog ili ti je jednostavno dobro jutro da dižeš u cucnju 40 kg ![]() |
||
![]() |
||
|
da sam sinoc imala utege, digla bi i 80kg
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
katniss ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
|
bome i meni se jucer tlak digel malo na temu debljine/mršavost ![]() mogla bi se i ja inatit isto s tobom ![]() |
||
This is not goodbye, this is bonjour!
|
||
![]() |
||
alen999 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 2 |
|
idemo opet u nove pobjede ;)
|
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
Sretno Slavonka part II!
![]() Znaci, gledamo se s 65kg uskoro? ![]() ![]() Edited by zika - 08 Veljaca 2013 at 09:57 |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
White_Insane ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
|
have fun :)
|
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 17> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |