Whey i BCAA |
Post Reply |
Author | |
zmiljko4
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2013 Location: Rijeka Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Veljaca 2013 at 16:48 |
Pozdrav
Daj mi recite koristim Golden Standard Whey u kojem vec ima nekih aminokiselina i još sam kupio Superior Amino 2222 se može to koristiti zajedno nece li biti malo previše amino kiselina.Obicno uzmem aminokiseline 2 tablete prije i poslije treninga jeli to OK ili da smanjim tablete ili da ih uopce ne koristim. Hvala i pozdrav |
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ih pijem sa wheyom vec dulje vrijeme i sve pet
amino pij 2 ujutro i dvije oko 5 do 6 sati poslije,a whey pij ovisno o tezini i prehrani,poslije treninga i ujutro,ako si teza kategorija ubaci ga jos jednom u dan |
|
zmiljko4
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2013 Location: Rijeka Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam 83 kg šta ujutro na prazan želudac ili poslije dorucka nije li to sve malo previše.
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako stignes,mozes i na prazan,ako vjezbas i intenzivno se bavis time onda nije previse i tijelo ti hlapi za aminokiselinama i proteinima,ako ne vjezbas ili ne vjezbas dovoljno onda ih nisi ni trebao kupovat,jeli tako?
ne brini nije previse,nista se nece desiti |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |