Koji nacin treninga? |
Post Reply |
Author | ||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2012 at 22:07 |
|
Vjerojatno nekima glupo pitanje..Ali zanima me, što je bolje za dobivanje mišica, koji je u globalu bolji trening, trenirati full body ili po mišicnim skupinama?
_Htio bih dobiti nešto mase na mišicima, a i polako pržiti masne depoe u tijelu. |
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Full body, naravno ovisi koje vjezbe izaberes.
|
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Napravio sam svoje programe sa utezima, pa izmedju tih vježbi ubacujem neki program od insanitya, opet se vracam na utege. Zasada imam 3 programa u tjednu, vježbe izvodim u 3 serije. Prve dvije serije mi traju minutu, a zadnja 2 minute, i tu onda dajem sve od sebe. Šta mislite o tome?
|
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
Claric
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
High intensity training...all the rest is bullsh*t
|
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
full body je odlican, ja vec 2 tjedna radim full body i pitam se kako sam do sada zivio bez toga,do sada sam radio klasicni split trening... full je odlican :)
|
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
Maksimirko55
Cita FAQ Joined: 14 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
fpotter
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 76 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam jedno pitanje u vezi full body treninga
...kako sastavljate program - sto je bitno, koja nacela ili samo skidate s interneta |
||
Sirrocco
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da ne otvaram novu temu, postam ovdje. Možete li mi objasniti koje su prednosti treniranja svih mišicnih skupina svaki dan, u odnosu na treniranje pojedinih mišicnih skupina po danima?
Meni je cilj dobivanje mase, i u 4 mjeseca koliko treniram sam dobio 8-10 kg, a usudjujem se reci ciste mišicne mase jer nemam gotovo ništa sala. Prva tri mjeseca sam radio full body trening, a kasnije sam prešao na ovaj drugi, po savjetu iskusnijih kolega iz teretane. Uglavnom, želim i dalje dobivati na masi, pa ako mi samo možete malo pojasniti mane i prednosti obje vrste treninga?
|
||
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Full-body-vs-split-trening.aspx |
||
Sirrocco
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zahvaljujem! :D
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Treba malo citati portal i nase clanke, a ne samo postavljati pitanja.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |