Leca |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Veljaca 2013 at 06:56 |
Vidio sam je u dmu,ima zelena i crvena,da li je tko konzumira i kako je zadovoljan okusom,sa cim ju pripremate...
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam neki dan pravila crvenu.. fina mi je.. a kuhala sam ju kao i rizu. Crvena se kuha 20ak min...dok zelenoj treba duplo vise vremena..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok,budem onda danas kupio i probao sa piletinom i cvijetacom...
|
|
mjuki007
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ima li itko kakav dobar recept za lecu? nešto novo, drugacije. mislim... sve što sam uspio naci su kojekavi gulaši. može li se i na neki drugi nacin kombinirati?
Edited by mjuki007 - 07 Ožujak 2013 at 11:11 |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo ju prokuhas i umjesas u salatu sa piletinom, jogurtom.. povrcem :D
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
mjuki007
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
aaaaaa, na salaticu! super, zafaljujem!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |