Gainer za žene |
Post Reply |
Author | |
zmiljko4
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2013 Location: Rijeka Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Ožujak 2013 at 14:31 |
Pozdrav svima,
Zanima me dali žene mogu koristiti Mass Gainer-e.Naime o cemu se radi žena mi ima 45 kila i 160 je visoka jede koliko može, ali nikako da se udeblja vježba umjereno tj kucne vježbe trbušnjaci sklekovi utezi kila dvije i vježbe tipa aerobik i sl. pa je sad i prorijedila te vježbe zbog bojazni da ne smršavi još koju kilu ako je Ok koristiti gainer-e za nju molio bih vas i neku preporuku. Hvala vam i pozdrav |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne treba joj to! Prehrana je broj 1!!!! Neka izracuna BMI i TDEE i potrudi se biti u kalorijskom suficitu 200-400 kcal pa ceš vidjeti kako ce kilice polako ici gore ;) |
|
zmiljko4
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2013 Location: Rijeka Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kužim ja to, a i ona, ali ja kad sam doma (radim vani) dobije kilu dvije cim odem ona padne i tu stagnira kad sam doma je silim da jede kad i ja (teškom mukom) ali cim odem onda po starom mislim jede ali ne dovoljno mislio sam da jednostavno dobije tih 5 do 7 kila i uz vježbe nek se malo definira sve to traje vec godinama uvijek kila dvije kore dolje i tu stane.
Pozz. |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne treba ti gainer jer je jeftinije složit svoj doma, uzmeš bolje whey i radiš nešto što voli jest (kolaci, pizza, ili neki drugi junk u zdravijem obliku) ako voli tjesteninu nek radi njoke sa umakom od punomasnog sira i vrhnja i nek jede, ako može jesti orašaste plodove to je super jer su kaloricni a nije tako nezdravo (napraviš kolace s njima i mljac :D)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh, uh, problemi kakve bi ja htjela
To je klasika sa mršavicama - ne mogu puno jest Tu bi onda trebalo što više manjih i cešcih obroka, da nema osjecaj da pojede puno, a da opet na kraju dana (ili tjedna) ima odgovarajuci suficit. Isto tako, treba tražit hranu sa manjim volumenom, a s puno kcal - tako opet nece imat dojam da jede puno, a nakrcat ce kalorije. Primjer - orašasti plodovi. U samo 50 g može pobrat preko 300 kcal, a da ni ne primijeti da jede, cak ce joj bit teško stat Ako je i to previše - neka ih smelje i napravi neki fini shake. Tekuce, a kaloricno Razni shakeovi su i inace dobar nacin nabijanja kg-a kod onih koji ne mogu jest puno ili imaju puno kcal za nabit, a previše im je za žvakat. Ne moraju orašasti bit u samo jednom obroku - neka ih rasporedi po obrocima. U svakom pomalo i eto. I da, ulje je isto prava stvar. Samo 1 žlica ulja ima oko 150 kcal, a ni ne vidimo ju Žlica po žlica i suficit je tu, bez osjecaja napuhanosti i debljanja u krivom smjeru - a i zdravlje ce bit zahvalno. U svakom slucaju bih preporucila što zdraviji i kvalitetniji gain weight I neka se nikako ne odrice utega! Ok, ne moraju bit utezi ali onda bilo kakve vježbice sa opterecenjem! I utezi mogu bit i veci od 1-2 kg, znate? Mora ta extra papica otic na pravo mjesto Znate li uopce koliki joj je suficit potreban? Ili idete napamet? Edited by Gym_girl - 18 Ožujak 2013 at 10:43 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |