Njoki |
Post Reply |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(1)
Posted: 24 Veljaca 2013 at 00:25 |
200g posnog
pola male žl. sode bikarbone 1 jaje 3 žlice (možda i malo više, ovisno o velicini jajeta) zobenih (samljeti) Jaje istuci, dodati ostale sastojke i dobro izmješati da se dobije kompaktna smjesa. Preporuka je koristiti neki "suhi" posni, npr. zdenka. Vlažnom žlicom vaditi tijesto u kipucu vodu i kuhati 15-ak min... Ja ih prelijem sa malo jogurta u koji sam umješala vlasac,chilli,cešanj cešnjaka i koristim kao prilog piletini..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo cu definitivno probat :D
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
mmm
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
probam sutra odmah :D
|
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo bi moglo s preljevom od višanja ili malina, npr.
radila sam preljev od malina ovako: maline+malo vode+stevija. malo da prokuha i prelila preko palacinaka. super ti je recept! |
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako vam slucajno bude rijetka smjesa...ostavite da odstoji 10ak min...da zobene upiju
Eeee...sa vocem bi moglo biti jakooo fino.. probat cu!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj, sad sam opet ovo otvorila, definitivno pravim danas. nadam se da cu uspjet samljet zobene. baš i nemam ništa adekvatno
|
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa, stavite slikicu da vidimo kako to izgleda.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mjuki007
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
je netko napravio? fotkica bi bila kul.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jos uvijek cekamo.
|
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Sutra cu ja opet praviti, pa cu uslikati :P
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Tako treba, da...
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |