New Posts New Posts RSS Feed - TapouT XT
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

TapouT XT

Post Reply Post Reply
Author
Kaaatarina View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kaaatarina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TapouT XT
    Posted: 13 Ožujak 2013 at 21:36
pozdrav!

znaci završila sam Insanity i forum ovjde mi je jako puno pomogao u tome što se tice motivacje i svega ostaloga. pošto sad želim poceti sa ovim programom, otvaram ovu temu kako bi što više ljudi culo za ovaj program i informiralo se pa možda cak i poecalo vježbati uz njega.
evo link za kratki pregled : http://www.youtube.com/watch?v=IkBf_enrHSc

pa eto ako se kome svidja, bilo bi mi drago Big smile
Back to Top
Irija View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Irija Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Ožujak 2013 at 22:49
Jeeej, da bar ima malo više Tapout ekipe
Nego, jesi odradila prvi trening? Javi dojmove.
Tj. prvi mi nije tako grozan, ali sam nakon onog Strength & Force Upper imala finu upalu, najviše biceps
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Ožujak 2013 at 15:39
TapouT XT je slicna shema kao P90X i Insanity, samo je drugi trener jel?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kaaatarina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Ožujak 2013 at 21:49
Irija baš to, zato sam i napravila temu da ih se što više prikljuci i cuje za to Smile
nisam još, krecem u ponedjeljak najkasnije, još uvijek osjetim malu bol u listovima pa nek mi se to do kraja smiri Wink 
aha znaci upale su još uvijek tu? neka to mi je super cuti, znaci da nešto radiš Big smile sad si ti vec nekih 2 tjedna u tom jel? kakav ti je program ? a trener? jel bolji motivator on ili Shaun T? hahah

Zoki, pa da, je, mislim P90X nisam odradila, ali jesam Insanity i razlikuju se po tome što je Insanity HIIT trening, a koliko sam vidjela ovo nije pa ono . I da, ovaj program nije od Beachbody-a, ali mi se cini kao dobar Big smile
Back to Top
Irija View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Irija Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2013 at 15:31
Dobar je, ali ne radim baš po programu, kombiniram sa svojim treninzima u teretani.
Insanity je više cadio, a ovo je više snaga. Ali slicne se vježbe koriste, usudim se reci da su neke stvari malo prekopirane od Shaun T-a ali Bože moj
Za Tapout trening je potrebna ona elasticna traka s ruckama, a u nekim treninzima koriste i onu kracu što ide oko nogu.
Shaun mi se više svidio i bio mi je zgodniji i bolji motivator definitivno. Ovaj mi je malo dosadan jer stalno nešto prica, neke gluposti, a ekipa koja s njim radi me živcira, cak mi je i Tanya draža od njih svih zajedno
Ali treninzi su dobri, pa se isplati
Back to Top
matelula View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote matelula Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2013 at 16:06
ja dok sam trenira po insanityu bolia me k**** ko trenira tamo treniram radi sebe ali ok evo bas i ja skidam taj tapout xt pa cu ga probat u nedilju
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kaaatarina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2013 at 21:14
aaaaaaajme nemoj mi to goovorit da je ekipa gora od Tanye pa ubit cu se Cry
i da, sutra krecem s prvim treningom, ne mogu cekat LOL
hahaha matelula svaka ti cast što se možaš tako skoncetrirati samo na sebe, meni je jako bitno da mi ne idu na živce ovi što treniraju sa mnom Big smile
ajde super evo irija imamo još jednog clana, jeej

Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kaaatarina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Ožujak 2013 at 19:49
evo odradila ja prvi trening ! jako mi se svidja program, moram reci da me podsjeca na dane kada sam treniraala tkd pa ga možda zato toliko i volim Big smile jako se razlikuje od insanitya prventveno zato jer ti daje da dodješ do zraka i mislim da je to cak možda i dobro jer onda možeš uložiti više truda u vježbu i dobiti ššto bolje rezultate. eto, odlucila sam da cu pratiti ovaj program do kraja tako da bih tamo na pocetku ljeta trebala završiti pa cu, eto, podijeliti prije-poslije slike s vama Smile 

stay motivated! 
Back to Top
madmax17 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote madmax17 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2013 at 22:16
Haha Ryan Bader, Jon Jones, Misha Tate, kauboj Cerone, Ben Henderson stvarno su okupili odlicne borce, ovo cu probat pod obavezno, baš sam narucio s ebaya elasticne trake i ove gumene konopce s ruckama, ionako mi je trebalo za Insanity: Asylum a nedavno izašla i dvojka.
Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kaaatarina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Travanj 2013 at 23:41
hahaha, program je preodlican, cak mi je bolji od insanity-a jer je zanimljiv i ne dosadi tako brzo. svaki dan radiš vježbe koje su fokusirane na odredjeni dio tijela, ruke, noge, ledja, trbušni mišici itd. 
samo daj, bitno je da se zdravo hraniš i da radiš bilo šta, šta god ti paše Big smile
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.