Nova verzija foruma |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(1)
Posted: 18 Ožujak 2013 at 01:19 |
Upgrade na novu verziju je napravljen.
Sutra cemo još srediti neke stvari koje trenutno nas muce, a dizajn ce biti gore kroz 5-7 dana. Nove opcije su: 1. Rating tema - sa zvjezdicama 2. Zahvala na kvalitetnim postovima koji su vidljivi na korisnickim profilima 3. Posljednje aktivne teme su dostupne na naslovnici foruma 4. Možete shareati, like-ati svaku temu 5. Chat - koji trenutno nije omogucen To je ono što sam primjetio do sada.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda cete imati problema s privatnim porukama, cekamo da nam hosting kompanija nešto sa tehnicke strane omoguci, kroz 1 dan cete opet imati vecu kvotu za privatne poruke.
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Javite u ovoj temi ako cete imati nekih poteškoca.
|
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zokiiiiiii... preko mob se ne može pisati po forumu
otvori normalno i classic i mobile verziju...ali se ne može ništa pisati..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(1)
|
Evo slavonka meni na mobitelu oce
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(3)
|
Nevidin tu zahvalu na postovima...
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Brat je probao na Samsungu i frend na iphone-u i normalno otvara mobile verziju + mogu pisati. Probaj ponovno i javi da li si uspjela.
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Pogledaj ovaj svoj post i vidjeti ces 3x Thanks. To ti se nalazi gore desno gdje je quote i ostalo...
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Broj privatnih poruka po korisniku je povecan na 1000.
|
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmm.. preko opere i dalje nece.. ali evo preko ovog default preglednika sto je vec bio na mobu hoce.. ne kuzim zasto mi nece preko opere..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Zaboravi operu hehe. To je ionako preglednik koji je zaostao za ostalima.
|
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Koji predlazes, jer ovaj mi je prespor u odnosu naoperu.. i bez veze mi je :D imam android
|
|
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na androidu najbolje radi naravno chrome.
Sve je to google. |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Kao sto je fittyp napisao - probaj Chrome.
|
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Jao.. instalirala sam sada chrome i odmah obrisala.. spoooor za poludit.. nije ni do noznog prsta comp verziji..
|
|
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel i ostalima forum izgleda nedovrseno?
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |