dobar dan |
Post Reply |
Author | |
Djutin
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2008 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2008 at 16:42 |
kao sto pretpostavljate trebam pomoc, situacija je ovakva
22 god, š83 cm, 83kg u teretanu sam isao pola godine, pa sada preko ljeta sam malo odmarao, i sada opet na posao,, ovako vise manje zadovoljan sam misicima, ali problem je sto ne dolaze toliko do izrazaja zbog viska masnih naslaga, pogotovo na trbuhu i prsima, nije da sam debel ali eto, zanima me kako da sprzim te masnoce, probao sam sa trcanjem, i na kraju krajeva sam si nabio kondiciju, izgubio mozeda kilu ili dvije ali masne naslage su i dalje tu, navodno bi mi bolje bilo u teretani jahati biciklu punim gasom, cuo sam da to brze sagorjeva masnoce sve u svemu, ako ima dobrih ljudi ovdje, molio bih pomoc, barem kratki odgovor ili neki link, znaci prvo sto zelim se sagorjeti masne naslage na trbuhu, koji trening i prehranu da kombiniram,, i kako da to uklopim sa svojim redovitim odlascima u teretanu, tj 4 puta tjedno, hvala |
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najvaznije od svega je da imas uravnotezenu i kvalitetnu prehranu.
Zatim lomljenje obroka s npr 2-3 na 5-6 obroka na dan Prije dorucka radi kardio (trcanje,biciklo,orbitrek) Navece teretanu i poslje nje odradis HIIT ali samo 2-3x u tjedan dana http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php/topic,9š.0.html najvaznije sredi si prehranu i nikad ne preskaci obroke.Jedi manje ali cesce da si ubrzas metabolizam. |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
Djutin
Post Options
Thanks(0)
|
stvarno puno hvala, jer nisam uopce upucen bio, nego da te pitam, iako sam pola godine isao u teretanu, nikad nisam previse vaznosti prehrani dodavao, sada citajuci malo po forumu vidim da je to kardinalna greska bila, imas li neki link s povezanim programom vjezbanja u teretani i prehranom takodjer?? to bih onda kombinirao sa HIIT treningom, namjera je i dalje ista, da istopim masti i definiram misice, pio sam proteine ranije, dal da nastavim?
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovim slucajem si ti spao pod moju kritiku, no odnosi si se i na ostale Ako o nekom podrucju en znaš puno ili znaš malo, a zanima te to, logicno je da ceš se nekako snaci za informacije. Tocnije, pronađi F.A.Q. o BB, citaj Sticky-je na forumima, i vec ceš dobiti poprilican obim informacija koje su ti potrebne i moci ceš vec i sam povezivati i stvarati zakljucke, šta valja šta ne. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Djutin
Post Options
Thanks(0)
|
hvala, vidis nisam ni znao za BB na glavnoj stranici, odmah sam na forum skocio, posto sam vec isao u teretanu, smatram da imam misicne mase, da li je potrebno da opet prolazim ciklus od 6 tjedana za razvoj te mase, koji je opisan tu
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbanje/Trening-masa.aspx ili da odmah idem na program za misicnu definiciju https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbanje/Trening-masa.aspx i da li umjesto opisanih crobnih treninga mogu koristiti hiit trening jos jednom hvala svima na pomoci |
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
s hiit treningom ne pretjeruj.Nikako ne vise od 3x u tjedna dana.Ostale dane orbitrek ili bajs.Misli mda bas za dugo trecanej nema potrebe!3x tjedno hiit a ostalo vrijeme ovo! Zasto mislim ne trcanje na duge staze.Bas zato sta tese misicnu masu! Edited by d3m0n |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |