Interval timer |
Post Reply ![]() |
Author | |
nik1 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27 Ožujak 2013 at 15:46 |
Ima li netko iskstva s kupovinom intervalnih Timera?
http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=company_en&CatId=&SearchText=crossfit+interval+timer |
|
![]() |
|
extremefit ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma kupi gymboss, imas ga na mom sajtu 23 dolara i dodje ti za 10-tak dana. Super stvar
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Ja sam narucila direkt preko gymboss.com, 19,95$ dodje za tjedan dana....
Edited by bebolina - 27 Ožujak 2013 at 21:05 |
|
![]() |
|
fittyp ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Imaš za android masu tih aplikacija za intervale.
|
|
![]() |
|
extremefit ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
20 dolara je bez shippinga bebolina. Osim ako nisu imali neku akciju sa free shippingom
|
|
![]() |
|
nik1 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Kupio sam tri gymbossa sa njihove stranice i sva tri su riknula.
|
|
![]() |
|
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
mogu preporucit hiit interval timer za android, koristim ga i vrlo je jednostavan i k tome besplatan, jedini uvjet je da imate android pametni telefon a sigurno ima nešto i za iphone
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Nakon koliko su ti riknuli?? Ja ga imam nešto manje od mjesec dana i super je (zasad) |
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Ja isto koristim hiit interval timer i meni je odlican ![]() |
|
![]() |
|
Jedan je riknul nakon tjedan dana, ova dava nakon mjesec dva.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |