Les Mills |
Post Reply |
Author | |
Hopsy
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Studeni 2012 at 11:40 |
vidjela sam reklamu za mofit da su tamo poceli sa treninzima les millsa , jel neko probao , neka velika razlika izmedu ostalih aerobnih trennga i da li se uopce isplati?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
body pump je u pravilu anaerobni a ne aerobni trening. Radi se full body i ovakav trening jaca kompletnu muskulaturu tijela te pomaze ubrzavanju metabolizma a time i sagorjevanjem masnoca. Princip je 10 pjesama- svaka pjesma obraduje jednu misicnu skupinu ( izmjenjuju se veca pa manja skupina). Svakako bi preporucila za probati jer je po mom misljenju ovo jedini grupni trening koji u moze djelomicno zamjeniti trening u teretani pozz |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hopsy, jesi isprobala ovo?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Hopsy
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesam ima 4 vrste treninga
body combat - aerobic koji ukljucuje borilacke vjestine slicno tae -bo -u , zgodno ali nakon mjesec dana dosadi , modul se mijenja svaka 3 mjeseca body pump - super ideja dizanje utega u grupi pod vodstvom trenera body balance - slicno jogi i pilatesu , isto je ok body atack - naletjela na tako losu trenericu da pobjegla nakon 2 sata |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi li i dalje aktivna u Les Millsu ili si promijenila program?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
xh0Na
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok ja cu pokušati ovo šta ti saying.and morate pridružiti Jim Sada dolaze ovih dana
|
|
"ONe Day I will be Part of your World.")
|
|
fit93
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja imam na cekanju nakon Insanity-a Les mills combat, moglo bi bit interesantno s obzirom da mi paše ovaj borilacki stil.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |