Preparati za zglobove |
Post Reply |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Travanj 2013 at 00:21 |
Pozz fitovci.
Pošto ja u zadnje vrijeme imam malo problema sa zglobovima, pocevši od ramena, koljena, tetiva u preponama i kukovima itd., u potrazi sam za nekim dobrim preparatom za jacanje zglobova, tj. za sprecavanje ponovnih ili daljnih ozljeda i za smirivanje trenutnog stanja. Problem nije veliki, pokretljivost zglobova mi nije ugrožena, normalno mogu pokretati sve dijelove tijela, jedino što neki pokreti blago bole/zatežu. Ono što sam našao i što znam iz teorije šta je najvažnije za zglobove: glukozamin hondroitin omega-3 masne kiseline calcium /vitamin D Curcumin kao odlicna protuupalna substanca za zglobove bez nuspojava lijekova (iz kurkume i djumbira) Animal flex svi hvale. Jel ga ko koristio i kakve je rezultate postigao? Neki drugi preparati ? Hvala |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutno najpopularniji i najjaci proizvod za zglobove u HR je Labradin Elasti Joint.
Link: Elasti Joint - 350 g S tim proizvodom imamo odlicna iskustva, i ja ga osobno pijem. 1 mjerica Elasti Joint-a sadrži sve što ti je potrebno: Edited by Zoki - 05 Travanj 2013 at 00:45 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne izgleda lose, dobro visoka doza glukozamina.
Animal flex ima skoro isti sastav+ ima antiupalnu + lubrikatorsku komponentu. Jel ga ko koristi ? Po stranim fitness forumima je bas hvaljen preparat. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Animal Flex je takodjer dobar proizvod i po stranim forumima ga ljudi cesto preporucuju.
No, nije dostupan u Hrvatskoj, iz nekog razloga nije prošao registraciju kod našeg Ministarstva Zdravstva. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
tare
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da izvjestim ovdje, bez ikakve zelje da reklamiram.
Odmah po postu sam kupio Animal flex i koristim ga od tada redovno, dakle sve one kaspule jednom dnevno, ujutru sa doruckom. Osjetim vec efekte. Doslovno svi zglobovi me manje bole i zatezu, kad treniram nema vise toliko pucketanja, zatezanja i cudnih osjecaja u zglobovima. Imam jos nekih mjesec dana da zavrsim prvu turu, postat cu dalje. |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super da ti je pomoglo!
Inace, i ja sam najviše pohvala cuo za Labradin Elasti Joint |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz!
ja sam vec neko vrijeme u potrazi zanekim preparatom za zglobove,a ne mogu se odluciti. mene muce ramena,odnosno desno više,koljena su mi u pocetku krckala tak jako,i kukovi,da sam mislila da cu se raspasti! to je prošlo,sad samo ramena,da riješim |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |