Moja prehrana |
Post Reply |
Author | |
dmv
Cita FAQ Joined: 27 Ožujak 2013 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Ožujak 2013 at 22:38 |
Ovako..visok sam 183 imam 90kg i htjeo bi na definiciju..e sad moja prehrana izgleda ovako (i naravno radim sa utezima full body 3 puta tjedno i 3 puta tjedno kardio) i recite dali je to donekle okej jer radim fizicki posao cijeli dan skoro na poslu..
Dorucak pola 10-musli s mlijekom oko 60gr,banana,vocni sok Rucak oko pola 1-oko 200gr mesa jedna salica tjestenine i povrce,vocka Meduobrok oko 4-sendvic sa integralnim tostom od nekog mesa i posnog sira TRENING Vecera oko pola 8-isto kao i rucak,vocka Meduobrok-isto kao i oko 4 sta je ok sta nije?hvala unaprijed Edited by dmv - 27 Ožujak 2013 at 22:39 |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Musli nikako....zobene svakako...em su jeftiniji..em su puno zdraviji i bolji i kvalitetniji se za najesti...vocni sok bježi od toga...šecer....vode gutaj pola litre po 25 kila....ajd mlijeko kažu izbjegavaj...ali ni ja se toga ne držim ujutro stavim 2,5 deci...oprostit cemo ti ujutro....tjestenina kruh ti je više za masu....preporucio bi ti da staviš još u prehranu rižu krumpir...kuhani/peceni ali ne da je na pecenom gore komad slanine...haha...voca nikad dosta..povrca još više nikad dosta....dorucak ti je po meni malo labav treba biti najjaci....ja 200gzobenih 2-3 vocke i još 2,5,dcl mlijeka...kažu bolje vode ...ali et ja volim mlijeko pa ga stavim i ujutro...imaš jelovnika malo pretraži ne mogu ti ja sve...vecera oko pol 8 ajd niej kasno toliko za UH...ali onaj medjuobrok si napisao poslije vecere..vjerovatno je to negdje oko 9-11 sati...to nikako neide tostovi vocke...stavi si posni sir orašasti plodovi....nemoj n islucajno da ti zadnji obrok bude u pola 8...primjera ako ideš spavati oko 10-11 budiš se oko 8-10 izracunaj koliko si bez hrane? puno! :) zato valja posni sir papati navecer....citaj uci i sve 5 :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |