pro.nutrition proteini |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Ožujak 2007 at 12:01 |
Na ovom forumu sam dobio informaciju da pro nutritiona nema nigdje za kupit u Rijeci, ali da se moze nekako narucit!
Pa ako netko zna, kako da to narucim i preko koga? I mislim da je bio jedan clan foruma koji ima veze s nekakvom nabavom ili nesto u pro nutritiona u Hrv, pa ako moze sredit da cim prije pro nutrition dodje u Rijeku Hvala |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tocno na forumu je bio clan koji se bavi proizvodnjom tih dodataka. Ti proizvodi ce doci u rijeku tako da se ne sekiras.
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
A i sad sam vidio da je David dao mail u jednom postu na forumu preko kojeg se moze narucit te proizvode!
Mislim da cu ipak pricekat malo, jer vjerojatno ce vrlo brzo doc i u Rijeku, kao sta kazes! |
|
vice
Viden/a u gymu Joined: 19 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
@Ive_ri pozdrav. budem ovaj tjedan kontaktirao Naturel da li su zainteresirani za suradnju, pa cu pustiti post |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti puno
Jedva cekam da dodje u Rijeku, odmah kupujem isti dan |
|
vice
Post Options
Thanks(0)
|
@ Ive_ri eto od slijedeceg tjedna pro.nutrition u Rijeci - Naturel |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Vice, svaka ti cast
Hvala ti puno Evo taman kad mi ponestane weidera , a to ce biti za nekih tjedan dana, odmah idem tamo po pro nutrition da probam, vjerujem da cu bit zadovoljan |
|
elated
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci stigao je u ri
super,kad ovaj potrosim onda idem kupit taj da probam i ja,iako nije ni ovaj multipowera los al treba malo isprobat gdje je ta trgovina u rijeci,koji dio rijeke hvala |
|
Live fast die fun!!!
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
To ti je na školjicu, tamo odmah blizu pocetka Trsatskih stuba, samo sta ne ides po stubama,nego prodjes dalje ravno, i onda ces vidjet biljnu ljekarnu " Naturel"
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja sam kupio danas whey od pro nutritiona, i mogu rec da mi se svidja, super se otapa bolje od ikog drugog kojeg sam ja probao, nije jako sladak ima onako vise neutralan okus , a to je dobro jer znaci da nema puno zasladjivaca, i puno je nekako laksi za zeludac nego npr. weider
Sve u svemu, jako mi se svidja, vidjet cu s vremenom jos kako ce bit |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
OK , ja skupljam pare pa da imam za vise od vrecice , dosada sam cuo samo pohvalu za okus , a sada kakvi su rezultati vidjet cemo...
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo od pola kile ti nije u vrecici nego je u plasticnoj posudici, dosta prakticno je napravljena vidjet ces.
|
|
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
e jel ima pro nutition neka veca pakiranja wheya tipa 5 kg kao scitec, ovo po pol kile se ne isplati bas
|
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Joj , ne bih ti znao, ovdje di sam ja kupovao su imali ja mislim samo ovo od pola kile, ali oni su tek prvi put narucivali pro nutrition pa mozda zato, ali neznam, morao bi provjerit
Ili ako dodje vice kojim slucajem na forum, on ce to sigurno znat |
|
vice
Post Options
Thanks(0)
|
@Stribi biti ce vece pakiranje iza ljeta, ali 5 kg ne. Inace ti je problem sa vecim pakiranjima, ako naravno ne konzumiras 2-4g/kg dnevno proteina. Sa stalnim otvaranjem pocinje oksidacija i s vremenom mijenja se okus. |
|
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
e ali ja si izvadim u manju posudu od cca š kg
|
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |