Pozdrav svima! |
Post Reply |
Author | |
aiko
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Travanj 2013 at 02:56 |
Ja sam se zapravo registrirala još pred neko vrijeme, ali tek sada sam odlucila postati akitvna na forumu.
Glavni razlog je mršavljenje i dobivanje mišicne mase, naravno. U zadnjih godinu dana sam se uspjela transformirati u debelu osobu (ouch) cija ce škemba uskoro sama pocet narucivati pizzu telefonskom dostavom (sa punjenim rubom i ne škrtari na pršutu!!!). Nadam se da cu se ovdje virtualno skompati sa ljudima koji imaju ciljeve slicne mojima. Inace obožavam muziku, alternativnu medicinu, pse, knjige, cerekanje, vitaminsko-mineralne suplemente (znam da je cudno, ali to mi je strast :D. Pred dva mjeseca sam se preselila u norvešku zabit pa mi je malo neobicno i izazovno bez posla i frendova. I tako...idem sada otvoriti svoju temu na podforumu Transformiraj se i pisati dugacke postove u kojima kukam. |
|
jatorica
Cita FAQ Joined: 06 Travanj 2013 Location: sa Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
... dobrodosla ... ja sam tu isto tek koji dan ... (trenutno sam u fazi da pisem sta i kad jedem svaki dan ... pocela sam "lafo" i vjezbati ...
... sretno ... |
|
...
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |