Šparuge |
Post Reply |
Author | |
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Travanj 2013 at 14:58 |
Sezona šparuga je na maksimumu.Nakon puno kišnih dana,sada suncano vrijeme i toplina pogoduju njihovom rastu.Ima ih ko šparuga
Ovo je nabrano danas prijepodne!U slast! [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ih nisam nikada niti jela...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Woow Jesi platio 0,50 kn šumariji za svaku |
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast. Dobar ti je 'ulov'
ja ih jako volim na sve moguce nacine napravljene. Šteta što njihova sezona tako kratko traje |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ih obožavam , a tata mi jucer nabrao i donio još i više nego je fittyp poslikao pola dana sam ih cistila, lijepo blanšiarala posušila i spremila u paketice i u duboko... mljac,mljac
sad imam zalihe |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oooo Dignano, Dignano, lijepa slika!
I tu ce pasti nekakva fina transformacija! Vec mi slike padaju na pamet! Zamisli npr puževe na pjenici od šparoga s par kapi limuna.. ooooo, da! Cisto proljece! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |