Trbušni :) |
Post Reply |
Author | |
Kejt9
Cita FAQ Joined: 06 Travanj 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Travanj 2013 at 23:40 |
Evo ovako,zanima kako vi svoje trbušne definirate.Koliko ih puta tjedno radite.Znam da je prehrana najvažnija pa može koji savjet,ja trenutno radim na svojim trbušnjacima jer mi je želja imati ih,tj.želim da se vide(lagano se pocinju nazirati gornji trbušni)
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja radim trbušnjake iz programa P90X, 3x tjedno. To je cca 12 vježbi po 25 ponavljanja, 12 minuta... Prehrana je na prvom mjestu to i sama znaš, jer mišici se mogu stvarati ali ako ih salo prekriva svejedno nece doci do izražaja .... Edited by bebolina - 19 Travanj 2013 at 06:06 |
|
ssaakkaa
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ih radim svaki puta kad budem u teretani, znaci 3 dana zaredom pa jedan dan pauza... za gornje trbušne su mi najbolji klasicni trbušnjaci, a za donje radim sklopku ili na rimskoj stolici...
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
tijelo moraš svesti na 10% masti...treba ti jako kvalitetna prehrana...bez nje si ništa...
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni su najdraže vježbe za trbušne...i gdje osjecam da gore vježbe stabilnosti,visece dizanje nogu,oblik daske...a trbušnjake obicne nikada ne radim bez tegova...pazi da su ti ruke iza glave palac iza uha...podižeš se mišicima...ne glavom prema naprijed...guzica opuštena..noge skupljene koliko god možeš..
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
prehrana, prehrana, prehrana i vježbe za core
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |