Jelš46; ovo ok? |
Post Reply |
Author | |
Arwen
Viden/a u gymu Joined: 25 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Sijecanj 2007 at 19:55 |
Ako mozete dati savjet/komentar Trebala bih skinuti 4-5 kg, ali ne mogu se natjerati i pratiti bilo koju od dijeta( UN, Atkins, itd.). Zbog posla dugo sjedim i nemam vremena za fitness u nekom centru, pa sam odlucila raditi vjezbe za trbuh, noge itd. doma + voziti sobni bicikl. E sad, ne bih izbacivala potpuno neke namirnice pa evo do kakvog plana sam dosla, a vi recite jel' ok i moze li se uz to smrsati. Dorucak: voce ( jabuka, mandarine, kruska), integralno pecivo (sa salamom i snitom gaude), jogurt ( onaj tekuci od dukata).
Rucak: tu sam odlucila jesti sve, ali u manjim kolicinima, npr. piletina i karfiol, ili krumpir, naravno salate, spagete, njoke koji put itd.
Vecera: jedan jogurt, ili neko voce ili sir ( npr. mozzarella)
što mislite
|
|
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi osobno izbacila salamu...pa i gaudu...radje svjezi sir namazan na int pecivo... za rucak ne jedi puno kruha...i manje preljeva...npr preko tih njoka koje bi jela...
|
|
karmen
|
|
Arwen
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovoru Za rucak ne jedem inace kruh, ali njokeAli probat cu kombinirati neko meso i povrce umjesto njih.... |
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ti treba vise obroka u danu. 3 obroka je pre malo. Trebala bi preci na nekih 5 manjih obroka. Znam da je zbog posla malo otezano, ali napravi si doma nesto za jesti pa ponesi na posao ili tako nesto. I ja bi izbacila salamu!
|
|
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma jedi zdravo u manjin kolicinama al cesce i dopusti tijelu da ti probavi hranu... E i pij dosta tekucine |
|
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
JustMe jel ti jedes njoke? Jesu li oni po tvojoj definiciji zdravoga pogodna hrana?
|
|
Arwen
Post Options
Thanks(0)
|
Petra,hvala na savjetu da povecam broj obroka. To mi je isto vec savjetovala jedna osoba pa cu se toga i pridrzavati . Conan, jedina stvar koju izgleda pravilno konzumiram oduvijek je voda Pijem je stvarno dosta....dobro je dok u istoj kolicini ne pocnem konzumirati vino ili pivo |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Povecaj obroke i to tako da smanjis ove sto si ti planirala, a izmedu ubaci neku jabuku ili jogurt. Ja bih izbacila salamu, goudu, krumpir (osim ako nije kuhani), spagete i njoke definitivno. Bolje bi ti bilo da jedes integralni kruh uz rucak nego njoke. |
|
koip
Viden/a u gymu Joined: 19 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi ti preporucio recimo tunu, crni ili kukuruzni kruh, samo bjelanjci i piletina :
Uz takvu prehranu i trening sam skinuo 5 kg u 3 mjeseca postepeno Edited by koip |
|
koip
|
|
Firesky
Viden/a u gymu Joined: 22 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
ljudi ovdje savjetuju da se ne jede salama a savjetuju da pije jogurt... neka mi netko ko misli da je dovoljno obrazovan objasni zasto salama (u tim kolicinama) ne?; a zasto jogurt (u tim kolicinama) da???? Edited by Firesky |
|
...when the sky are burning...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |