Definicija, motivacija i rasprave... |
Post Reply ![]() |
Page 123 96> |
Author | ||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Sijecanj 2013 at 08:10 |
|
Vidim da na je puno koji krecemo na definiciju ovih dana, a vjerujem da ce se veliki broj pridružiti kako dolazi proljece. Pošto nema natjecanjja predlažem da ovdje raspravljamo, motiviramo se, stavljamo slike, placemo kad ne ide i veselimo se kad smo na dobrom putu. Budimo podrška jedni drugima. Lakše je kad nisi sam.
![]() |
||
![]() |
||
GOSPODIN B. ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sve je lako kad si mlad!
![]() |
||
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
||
![]() |
||
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Jekyll doesn't Hyde ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
|
Dalila, nema plakanja i nema da ne ide!
![]() |
||
Timeless like a broken watch
|
||
![]() |
||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|
Tako jeeeeee! ![]() |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Dobro dobro.... cemo skupa za mjesec dana o suzama
![]() |
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() good luck to us all, good bless us ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Uff.. i ja krenuo... do ljeta nekih 15 kg kontam dolje... bit ce muke :)) ali nema odustajanja!!!
zajedno cemo svi plakat ovdje.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
15 kg ![]() ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
ma treba pucat visoko uvijek :DD |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
|
hhahah, lud si kroz
![]() |
||
![]() |
||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
|
ja hocem -10kg!! sutra!!
![]() ![]() |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
![]() |
||
|
ja hocu -6... ali kvalitetnih i da ne spalim mišice... koje mukom dobih ;)
|
||
![]() |
||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|
Ja -5. Hocu 48 kg!
Jel jedete jednaku kolicinu proteina na dane kad ne trenirate? |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
![]() |
||
|
ja proteine drzim na konstanti cijelo vrijeme, osim sto uleti vise iz wheya kad treniram. Poigrat cu se samo s UH ovaj put ![]() |
||
![]() |
||
Jekyll doesn't Hyde ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
|
Za mjesec dana sam skoro pri kraju svoga programa!
Gubim oko 2 kg tjedno, tako da za nekih 4+ tjedana sam oderan k'o svinja! ![]() ...nemam vremena za plakanja...
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 96> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |