Puls metar |
Post Reply |
Author | |
Ketist
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2008 Location: Macedonia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Listopad 2008 at 19:52 |
Celi svoj zivot vezbam fitnes i trudim se i drzim diete i ulazem puno u moje telo. To su sati i sati u salama fitnesa ali puno mi e pomoglo kad sam pronasla neki program koji se koristi lako i dajeti tocne rezultate i odreguje ti personalni trening za dvadeset tednja. Moras da navedes licne podatke o sebi i imaces tocnu prestavu stanja tvome organizmu. stvar je ludnica mozete je naci na net i lako se podesava na vas mobitelj. mozete ga naci kao u-mon ili u-puls. nisam bas sigurna kako ali se lesno nalazi
Zelim vam uspeh Pozdrav |
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
lijepo je znati |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozes li nam dati link ili ime web stranice gdje se program nalazi da ga malo proucimo. Hvala! Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
eto bolan, napisala je ;)
http://u-mon.com/ |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ako nekoga isto zanimao ovaj topic a nije ništa shvatio
u-pulse probao sam taj program, radi na principu da kliknete tipku na mobitelu, brojite š0 otkucaja, i ponovno kliknete.. nije loša stvar ko muku muci s matematikom, al isto se može izracunati s obicnim satom ili štopericom. u-mon ovaj drugi program ima isto to, nekakvo mjerenje kondicije na š.6km (to sam mjerio sinoc u krevetu) racuna BMI, dnevni unos Kcal, calories/h navodno ima i "training i stats" al to mi se nije dalo isprobavati zgodno, ali ništa posebno. može se skinuti .jar ili .jad datoteka sa gore navedenih stranica, to se onda preko USBa prebaci na mobitel. kao imate samo š0 isprobavanja, ali nakon toga samo obrišete program i instalirate ponovno eto kad me nema s ozbiljnim stvarima, malo da gluposti prokomentiram. možda i ovo nekoga može motivirati za treniranje Edited by Lega |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam puls metar sigma onyx pro.. još ga ne koristim baš kako spada ali planiram ubrzo poceti.. pa javim dojmove o treningu s pulsmetrom
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |