Crossfit |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2013 at 00:10 |
Lacee Kovacs, veliki sportaš nevjerovatnih sposobnosti. Sreli smo se 2009 godine u Budimpešti na RKC level 1 certificiranju za kettlebell instruktore (danas SFG) i kasnije na FMS certificiranju. Daleko je dogurao od onda. To je samo dokaz da vrhunski Crossfiteri treniraju pametno, a ne samo žestoko. Snaga, mobilnost i tehnika, pa tek onda razbijanje na treninzima ( ni onda 100% svaki put) ;) |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Crossgym msm da tamo trenira, ma lik sve ima !
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh razmišljam o tome duže vrijeme...baš mi se svidja program
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
svakako probaj, ja sad vec skoro 8mjeseci treniram Crossfit, i prezadovoljan sam :)
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ste u Zagrebu, toplo preporucujem Marina Bašica i njegovu ekipu. Bio sam malo skeptican prema crossfitu, ali oni imaju stvarno ok pricu. SUstavno rade ;)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
potpisujem |
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mah ovdje u Osijeku....nisam ni cuo za cross :/ ali rado bih htio ...svidja mi se jako
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
TinaHR
Cita FAQ Joined: 07 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dolušic-Bašic-Grošic tim na Velesajmu za svaku preporuku! Total body coach za top formu :)
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne postam ovo zbog hejta ( mislim d aje crossfit ideja fantasticna) nego da potaknem raspravu malo. Što mislite zašto sam to rekao? koji su moguci nedostatci crossfita a koje prednosti?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da ce najvece koristi od toga imat fizioterapeuti.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gledam ovaj video i u oci mi upada cura koja je na veslackom ergometru.. Kae oni njima tamo nisu pokazali pravilnu tehniku veslanja? :O sje**t ce se skroz :S |
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
A pazite varijaciju skleka na 1:20 :)
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
A deadlift
|
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mjauk, evo ti onda savršeni sklekovi na 0:43 Nadji joj grešku :) (ne djevojci, skleku) zsuzsa |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
jest, ideja je bila fantasticna za zaraditi lovu. Vjerojatno se slažemo da su bazicne kondicijske pripreme u vecini sportova jednako ili još više multidisciplinirane kao u crossfitu,tisucama godina, od borilackih sportova pa danas do motociklizma. Glassman je inteligentno primijeti rupu i tromost fitness industrije, koja je mislila da svi žele ili biti mišicavi ili tanki, pa je lijepo uzeo lovu. I meni je osobno multidisciplinarni trening favorit u odnosu na samo dizanje željeza, ali mi nekorektni marketing i poneki idiot izbaci osigurac, kad citam ili sretnem nekoga, pa kao da je crossfit izmislio gimnasticke karike ili olimpijsko dizanje, vježbe mobilnosti, itd. Ali takav marketing danas gledamo svugdje, za nesretne neinformirane naivce. Crossfit je najbolji, kettlebell je najbolji, bodyweight je najbolji, sandbag, powerband, itd... Meni je to užas. Dugo je problem crossfita bio intenzitet i periodizacija, progresija, više ih ne pratim pa pojma nemam što su mijenjali... Znam da su ih neki tužili zbog rabdomiolize, ali to se zbog intenziteta može svugdje dogoditi... Kad sretnem nekog školovanog trenera sa 20 godina iskustva, pa mi pocne pricati da je crossfit centar svijeta, pitam sebe što sam bogu skrivio, a njega pitam što je do sada radio :) No kad netko placa licencu da bi zaradio, onda je njemu naravno to najbolje... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |