Upomoc! |
Post Reply |
Author | |
*goodgirlgonebad
Cita FAQ Joined: 24 Svibanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Svibanj 2013 at 00:17 |
Pozdrav svima!
Moj problem je sljedeci... Imam 22 godine, 168 cm, 78 kg... Protekle 3 godine borim se s kilogramima, malo skinem, pa sve natrag dobijem i tako u nedogled. I moram priznati da mi je toga dosta i želim stati tome na kraj! Dijagnosticirana mi je bolest ociju (koja je vjerojatno i razlog mog debljanja ) zbog koje ne smijem dizati teške stvari, naprezati se itd. Dakle, doktorica mi je napomenula da teretana ne dolazi u obzir, vec samo trcanje, vožnja bicikla po ravnom i slicno. Stoga me zanima što je najbolje za gubljenje kilograma i zatezanje tijela, a da nije vezano uz teretanu? Neke vježbe koje se mogu raditi kod kuce, ili možda neki aerobik...ili nešto slicno... Možda bi cak neki blaži oblik vježbanja u teretani došao u obzir, pa ako ima tko kakav savjet... Takodjer, može li mi netko reci kakav jelovnik je najbolji za gubitak kilograma? I kako ostati dosljedan, dakle, kako ne pokleknuti i ostati discipliniran? Hvala! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preimenovao sam ti temu.
Teme naziva upoooomoooc ne želim tolerirati. "doktorica mi je napomenula da teretana ne dolazi u obzir, vec samo trcanje, vožnja bicikla po ravnom i slicno" Da li si probala nešto od ovoga ili odmah tražiš zlatne savjete? Sorry, ako sam pregrub, ali jednostavno je ostati dosljedan - samo pratiš svoj cilj i NE odustaješ. Napiši kako ti izgleda dnevni jelovnik pa cemo ti pomoci. Edited by Zoki - 25 Svibanj 2013 at 00:46 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svi bi sve na gotovo Zoki znaš kako to ide :) Nebi ništa ucili :/ Procitali....Jel barem možeš natural vježbe raditi...sklekove zgibove propadanje cucnjevi iskoraci? Pitaj doktoricu dali smiješ ....
|
|
*goodgirlgonebad
Post Options
Thanks(0)
|
Haha sorry, samo sam htjela istaknuti da mi treba pomoc, ne znajuci da visak samoglasnika stvara neki problem :P
Pa zapravo da, probala sam. Pocela sam s trcanjem, pa sam stala. Upisala sam zumbu na koju idem 2 puta tjedno. No mozda nisam bila dovoljno precizna, mene zanima kako zategnuti tijelo bez teretane? Cucnjeve i ove "natural" vjezbe mogu raditi, znaci bilo bi dobro da pocnem s tim? Sto se tice jelovnika, nije potrebno. Prosvrljala sam po forumu i nasla odgovor, sorry kaj nisam prije objavljivanja posta :) |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj se baš toliko ispricavati :D
Probaj sa nekim treningom tipa pilatesa, iako ja preporucam body tehniku (samo ne znam di si pa ne znam di da te uputim) i kombinacijom kardia uz to... Prehrana je jako bitna...skoro i najbitnija, ali to vjerojatno znaš.... malo još prošvrljaj pa postavi konkretno pitanje. pozz....
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam koliko bi smjela pilates zbog statike i povecanja tlaka koji ju prati....
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako smije trcati i sve ono što je navela...smije i pilates... pogotovo jer nece živjeti život u staklenom zvonu.... donekle napore ipak mora raditi... samo što mora i nauciti raditi ispravno vježbe..onda ce sve to i zahtjevati manje napora...tenzije i povecanja tlaka u ocima.... znaci polako i pratiti svoje tijelo....
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Iako..kažem opet... preporucila bi body tehniku .... jer nije toliko staticna...a ima elemente i pilatesa i joge, jacanje, istezanje, kardio, vježbe koje ce pomoci u boljoj posturi a i zadovoljiti estetski dio....
|
|
*goodgirlgonebad
Post Options
Thanks(0)
|
Da, jasno mi je da je prehrana najbitnija stavka i pokušavam ju stabilizirati uz pomoc savjeta s ove stranice...samo se nadam da necu pokleknuti jer mi je cokolada slaba tocka...i znam da je sve u glavi, al najteže je poceti...uff :)
Zaintrigirala me ova body tehnika ;) u Zagrebu sam, pa može neka uputa... |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš probati http://www.facebook.com/Vjezbaonica?fref=ts, pogledaj ...ili baš u body studiu: http://www.facebook.com/pages/PBS-Sportski-centar-izvrsnosti/107818639284629?fref=ts
Mislim da bi zadovoljilo sve tvoje potrebe, spada u zdravstveni fitness, paziti ce na tvoje zdravlje, a dobiti ceš ono što želiš i estetski, ako odeš..javi kako ti je bilo :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |