Pozdrav |
Post Reply |
Author | |
fit93
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Svibanj 2013 at 10:58 |
Evo da se javim, nisam baš nov u fitnesu, više sam kampanjac.. Tako da manje više znate kako to ide.. nakon dužeg perioda stagnacije opet sam nabaca kile. Inace vec sam odradija par puta Insanity, P90x.. nisam odradija do kraja.. Sad opet pocinjem sa 10min trainerom pa planiram kad dignem kondiciju opet uskocit u Insanity. Više mi pašu ovi gotovi video treninzi nego da sam sastavljam vježbe.
Od prehrane, nemam neki režim hranjenja, ugl. pazim da imam kalorijski deficit od oko 500 kalorija dnevno i izbjegavam hranu sa visokim GI (slatko, kruh..) |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moraš imati režim hranjenja :) ajde napiši šta papaš :) i koji je problem?
|
|
fit93
Post Options
Thanks(0)
|
Pa uglavnom za sad je loš režim jer se ustajem u zadnji tren a na poslu nemam baš neke uvjete za prehranu.. sad sam poceja nosit neko voce i one digestive i gran cereale kekse da kompeziram glad do rucka. Rucak ovisi o mojoj majci :) ugl. neko meso i prilog krumpir, mahunarke... A veceru sam spremam tipa tunjevina sa jajima i rižini keksi (oni šta se prodaju u dm-u nije samo riža ima i još nešto..) Ugl. znam da moram ubacit neki dorucak tipa pahuljice, samo je problem šta mljecni proizvodi ne djeluju baš naklono na moj probavni trakt.. :)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Katastrofa iskreno receno....
(prvi obrok) zobene jogurt, jaja, svjež sir jedi svaka 2-4 sata Sljedeci obroci: Piletina Puretina slatki krumpir Bademi tjestenina i kruh Smedja riža Riba (losos, tuna, srdele, pastrva,) i smedja riža imaš primjera kolik želiš nosi sa sobom hranu...priredi dan prije za sljedeci dan hranu....neka ti to ne bude problem...pij vode....koristi ljute zacine po mogucnosti da nisu bogati soli ... jedi povrca imaju puno vlakana !!! Navecer izbjegavaj UH nikakvi rižini keksi navecer....nikaki keksi na poslu....Ujutro moraš moraš jesti najvažniji obrok jedi jedi i jedi ujutro...kao što sam ti naveo....zobenu kašu natopi vodom ako ne možeš mlijekom....pojedi uz voce kombiniraj moraš imati prehranu bez prehrane si ništa na nicemu! |
|
fit93
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, hvala, probat cu koliko mogu ubacit medjuobroke, iako mislim da mi metabolizam uz sve nije nešto prespor sudeci po mojim posjetima wc-u. Znaci jogurt i svježi sir su nažalost out s obzirom da ne podnosim mljecne proizvode, da dosta volim pistacije pa ih cesto ubacim u medjuobrok. I naravno zeleni caj mi je isto drag, al moram kupit onaj pravi, ne ove iz kesice..
Iako vec neko vrijeme razmišljam aktivno o Warior Diet režimu, znam da je kontroverzan ali poznavajuci sebe možda bi mi i najviše pasao.. |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj tako je bravo! Iskušaj svoje tijelo! drago mi je da razumiješ....ja sam ti dao primjer samo...važno ti je jutro jako....napuni ga UH-om Energija :))))) sretno ti bilo! ako trebaš šta samo se javi....:)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |