Što odabrati? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Stinger
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Lipanj 2013 at 10:34 |
Naime nakon nekog vremena došlo je vrijeme uzeti neki dodatak prehrani. Prehrana i trening su usavršeni te bi poceo koristiti neki dodatak? Što mi preporucate?
npr od ovih: ili možda neki drugi: https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/100-Whey-Gold-Standard.aspx https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-energetski-stimulatori/Creatine-Powder- ON-600.aspx https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/aminokiseline/BCAA-Xplode.aspx Unaprijed zahvalan :) |
|
Stinger
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Itko?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
a koji su ti ciljevi jel to masa il definicija (pretpostavljam masa) što se mene tice mvp rowhey 3g je jako dobar omjer uloženo dobiveno a okusa ima koliko hoceš, vidim da spominješ i kreatin i o tome ne znam baš al koliko sam cuo od jednog kolege s faksa on mu je najviše pomogao, prvo dobro procitaj što kreatin radi pa ako ti je to potrebno uzmi kreatin a ako ti nedostaje proteina onda uzmi whey mada ti nije potreban ako ti je prehrana skroz sredjena ali ako misliš da ti nedostaje uzmi
eto toliko od mene, nadam se da sam pomogao, pozz |
|
Antonia Kyara
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni bi isto trebao savjet ... nerazumim se baš u to i nisam nikad prije ništa uzimala. Trenutno vježbam samo u teretani i tila bi baš nešto za brže mršavljenje... pa neznam što je najbolje da koristim i zanima me dali to stvarno djeluje?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne treba ti ništa od suplemenata za mršavljenje..uloži pare u dobar whey protein i to ce biti dovoljno + moci ceš raditi ukusne i zdrave obroke s njim kao dodatkom
|
|
cookies are for pussies
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Više proteina unesi i povrca, i to ti je vec mršavljenje.
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Antonia Kyara
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aha, zahvaljujem ... a gdje se može sve kupiti to i oko koje cijene se krece?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
možeš kupiti ili preko weba https://www.fitness.com.hr/shop.aspx?gclid=CKiAh8nc7bgCFYdf3godRDYAyg ili u trgovinama za sportsku prehranu poput npr. polleo sporta (ako si iz zg ili os. Uglavnom, ako kupujes naglasi da želiš whey protein. Gledaj da ti na etiketi pise da u jednoj mjerici (30ak grama) ima barem 20-25g proteina. Sto se okusa tice tu mozes stvarno birati ovisno o preferencijama Vježbaš li s utezima?
|
|
cookies are for pussies
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da je najjeftinije iz slovenije sada narucit jer su dostave iznad 100€ besplatne a jeftinije dodje dosta.
|
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
da, i ja sam to cula, ali nisam još narucivala jer imam popust u polleu pa kupujem tamo
|
|
cookies are for pussies
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
ja oduvijek u slo:) sada kada mi dolazi na vrata još bolje :)
|
|
|
|
Antonia Kyara
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ja sam iz splita i mislim da nisam još nikako naletila na trgovinu za sportsku prehranu, tako da mi ne preostaje nište nego naruciti putem neta... A što se tice vježbanja, vježbam s utezima
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
e odlicno, onda znaš kako i kad treba piti evo, ovo sam našla, kažu da ima u splitu http://www.gaz.hr/
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
vec si probao naruciti s dostavom? i sve štima dolazi na vrata? ja uvijek idem do Jelšana pa pitam ako sada štima dostava to je odlicno |
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
Pa i ja inace do Jelšana, al dolazi na vrata, provjereno od frenda, samo što mora bit izna 100€ pošiljka, al cak ni ovih 7€ dostava dodje na isti klinac ko cestarina i benza do jelšana i nazad.
|
|
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
O.K. thx
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |