Koliko dugo trenirate ? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Prosinac 2006 at 21:57 |
||
Znaci koliko dugo se bavite crobikom/fitnessom ili nekakvom drugom disciplinom ?
Ja u teretanu idem vec aktivno 5 godina, uz male stanke. Vi ? |
|||
deana
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo...ja sam nova u tome....dvije godine idem na crobik...a kroz zadnju sam aktivnije u tome...pa sada i trcim...odem i u teretanu i idem na tc bo i workout;))
|
|||
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oko godinu dana(malo manje)
|
|||
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|||
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
3 godine atletike,2 godine hrvanja i 5 godina bodybuilding.
|
|||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prije 2,5 godine sam pocela redovito (5 - 7 puta tjedno) baviti se nekim oblikom rekreacije. Prvo je to bio crobic, a postepeno sam uvodila pilates i jogu, a u zadnjih š,5 godinu se bavim uglavnom samo njima, iako mi dodje povremeno zelja za ispucavanjem nekim intenzivnim crobicom. Povremeno eksperimentiram i s tai chi, a i s drugim stvarima koje me privuku. Novogodisnja zelja mi je krenuti i na plivanje, kojim sam se davno bavila i savrsen mi je sport, ali bazeni su mi dosta daleko, a i termini za gradjanstvo mi bas ne pasu, ali valjda cu nesto smisliti. |
|||
fab-o-lous
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
š dan
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prvi put sam krenula u teretanu u 7. osnovne, znaci nekih š2 god....? S tim da redovito idem (znaci bas 3 puta tjedno) zadnjih 6, 7 god. Na crobiku sam vec 3, 4 godine, trcim ti i tamo, uglavnom pred ljeto. Rolam se cijeli zivot!!! I obozavam rolanje! |
|||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
š0god judo, dvije god ljencarenje zbog ozljede kraljeznice(vjeruj i to treba trenirat , daljinski u lijevu ruku, daljinski u desnu ruku..), godina dana karate i fitness i trcanje malo okolo..hehe
|
|||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nula godina teretana, nula godina crobik, nula godina fitness, cili zivot balun
|
|||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo ganjaj loptu! nema boljeg!
|
|||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ranije trenirao i igrao nogomet....onda dosla familija, djeca, obaveze i ostalo je samo na tjednom nogometu s kolegama s posla i malo bicikla i utega doma....potrosio par mjeseci na stjecanje osnovnih znanja i od nove godine krenuo u teretanu redovito. a sto je najvaznije uz vjezbanje i promjenio iz korijena i nacin prehrane....
|
|||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i tvoj osnovni motiv u sudjelovanju na ovom forumu je.....? |
|||
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kad malo bolje promislite i nogomet je oblik vjezbanja...ako netko ne bilda ne znaci da ne treba bit ovdje. ja isto ne bildam ali vjezbam kuci i na crobiku. ali da treniram neki sport smatrala bi da imam pravo kazat svoje misljenje. Edited by JustMe |
|||
karmen
|
|||
nenno
Post Options
Thanks(0)
|
||
slazem se...moje isprike ako je zvucalo previse bahato.....
|
|||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala JustMe lipo je napakon imat nekakvu podrsku... od kad san se prijavija na ovaj forum nisan naisa na nista drugo osin na osude vecine clanova To sta nisan bilder ili fitness guru ne znaci da nisan sportas i da ne zivin sportskin zivoton... mozda ispada da se ja ode samo svadjan i prepucajen kako su mi neki pribotunali al to nije istina... ja samo zelin bit svacen i zelin da se ne omalovazava nas koji ne idemo u teretanu, jer ni ja ne omalovazavan one koji idu |
|||
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne idem ni ja u teretanu! Bavim se borilackim sportovima i lupam vrece i ponekad ljude I ponekad me cude stvari koje ovdje procitam.. al ok..Tko voli.. |
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |