Prodaja domacih proizvoda |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
bucka1990
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Lipanj 2013 at 13:09 |
Evo bucka osim sto vjezba i skida kilograme, vrijedno radi i u vrtu.
Uzgojila vlastitim rucicama i frisko ubrala cesnjak. Znaci pravi domaci cesnjak, kvaliteta nasprem ovog made in china ne moram ni spominjati razliku ;-) Kasnije stavim koju slikicu :-) Pa me zanima dql mozda ima zaintrrrsiranih za kupnju ? Zmaci sad imam cecnjak a nadam se da cu imati i zimnic... |
|
Mawi
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
cijenu iznesi
|
|
bucka1990
Post Options
Thanks(0)
|
Mawi
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
super izgleda covjece
|
|
bucka1990
Post Options
Thanks(0)
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja to tako sirovo pojedem prije nego odem na spoj ;) om nom nom nom nom nom nom :)
I ja imam domace sve al ne prodajem :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
bucka1990
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ga jedem stvarno puno...uz zelenu salatu, ma u sve ga stavljam :-)
Cak sam probala akne mazati cesnjakom i pomaze;-) Posadila sam ipak malo vise nego sto mogu pojesti, pa eto ako netko hoce.. Bolje svakako nego da se trujemo onim kineskim... |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
kineski niti nema ukus cešnjaka. Što još imaš u ponudi? Gdje u Zagorju, koje mjesto? ili gdje na kvatricu? Bolje da uzmemo tj kupimo od tebe nego nekog preprodavca.
|
|
bucka1990
Post Options
Thanks(0)
|
Bas tako, kineski nema ni miris ni okus, a ko zna s cime je sve sprican...kad god sam kupila kineski u ducanu lijepo izgleda, kad dodes doma, 2-3 dana i on je proklijan i za nista...
Znaci ja sam iz Zagorja-Veliko trgovisce , pa tko se zeli uvjeriti da je stvarno moj , moze doci ;-) A imam mogucnost, posto mi tata zivi u zagrebu, svaku nedjelju idem u zagreb onda mogu usput ponijeti pa da se nademo na kvatricu, isto tako pasu mi sve usputne stanice-zapresic, podsused, vrapce, gajnice, crnomerac i tako do Kvatrica :-) |
|
bucka1990
Post Options
Thanks(0)
|
Eh da, cesnjak je za sada jedini, imam u planu i zimnicu-ciklu i jednu odlicnu grah salatu :-)
Al ne bih htjela nista unaprijed jer ne znam kakva ce biti poljoprivredna godina za grah i ciklu, tj. Dal ce roditi dobro :-) |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepo izgleda zaista....:) e kad nismo si blizu :/
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bucka1990 ovo super izgleda, možda se iduci tjedan zaletim biciklom pa ti javim na PM :)
|
|
bucka1990
Post Options
Thanks(0)
|
Moze Aria, dapace;-)
|
|
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto imam dva vrta i to domace povrce je neusporedivo s kupovnim. Svake godine sadimo sve više i uopce nemamo potrebu da kupujemo, jedino tokom zime a ove godine sam cak ispod snjega uspijela nabrati prokulice. :) Kod mene cikla dobro napreduje ali recimo cešnjak mi ne uspijeva i zadnjih 2 godine nema skoro ništa oraha :S Ove godine smo posadili neko egzoticno voce i baš me zanima jel bude uspijelo. :D
Bilo bi super da se javi još forumaša koji imaju domace proizvode, mene konkretno zanima med. :) |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je super:)) samo smo daleko.
Aria odlicna ideja, ako netko nešto uzgaja na podrucju rijeke i okolice ja sam zainteresirana;)) Bilo bi super domaci svježi sir ili jaja, povrce.... |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam jucer dobila domaci svježi sir, vrhnje i kolut dimljenog sira...ajmeeee dušu vragu bi prodala za dimljeni sir..još ako je domaci.. |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |