Trac partija |
Post Reply |
Author | |||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Listopad 2008 at 17:51 |
||
S obzirom na hrpetine offtopicarenja (i mojeg takodjer), ako admini nemaju nista protiv, otvaram temu za raspravu o svemu i svacemu, konkretno za offtopic koji biste rado mozda napisali i prokomentirali na nekoj drugoj temi (a neprikladna je), a samo ne zasluzuje vlastitu temu. Kaj velite?
|
|||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo, taman nekaj za ovaj topic...
U ovome smislu, svoje tijelo dozivljavam i kao subjekt i kao objekt i kao spravu, iako to je malo nezgodan izraz, pa cu reci sredstvo umjesto toga. Subjekt jer ja radim (stogod da radim), a ja jesam i tijelo izmedju ostalog. Objekt jer njega razvijam, mijenjam itd., tj. da, ono je cilj. A sredstvo, jer mi tijelo zamjenjuje npr. utege svojom tezinom. Ne zamijenjuje uvijek, naravno, ali najdraze su mi upravo takve vjezbe.
Slazem se, treba mi pod, ako nista drugo. Preformulirat cu, najdraza mi je kombinacija tijelo+pod. Edited by Signorina |
|||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa signorina imaš pravo...jer tijelo može biti i objekt odnosno kak ti kažeš sprava...jedino kaj se s vježbama s vlastitom težinom ne mogu ocekivat znacajni pomaci u masi...al da se može oblikovat tijelo, može itekako...najbolji dokaz za to su gimnasticari koji imaju savršeno oblikovana tijela i definiciju bez podignutog utega...
|
|||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne mogu se suzdržat...LOOOOOOOOOOOOOOOL |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svaki pomak tjelesne homeostaze u fizickom naprezanju znaci nekakvu promjenu, dakle za bilo kakvo tjelesno oblikovanje koje ne spada nužno pod prosjecno (nedefinirano, nemicicavo) potrebno je savladavanje sile iz vanjskih objekata, bilo kojih oblika i vrste. A što se tice toga da ne dižu utege i zbog cega takvo izgledaju, radije ne bih povlacio tu temu |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa kako ne koriste gimnasticari utege.naravno da koriste,ali njihovi utezi su njihovo vlastito tjelo.
Mislis da ne bi svi da mogu radili kriz na rucama.Ali to ne moze ni 2% ljudi na svijetu.tako da to odpada kao najbolja vjezba za ramena i ledja. Edited by d3m0n |
|||
Bez odmora nema ni napretka!
|
|||
Signorina
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bas to, sve naravno ovisi o osobnom cilju, a moj cilj je prije svega oblikovanje. Nije da ja bjezim od sprava, ali najvise uzivam u vjezbama bez njih.
Sad tek vidim... Ovo se moze shvatiti svakak, JA POD |
|||
Mr.O
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tak treba...ma i ja pod... @Signorina |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajd bar neki da se i vole...a ne same svađe ovdje....
|
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ali nije zanimljivo kao svađa tamo se barem nasmijem |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da...ni meni isto...moram priznati
A se meni to cini...ili vidim emilia.... |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |