Irija u ketozi |
Post Reply | Page 123 20> |
Author | |
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Svibanj 2013 at 08:43 |
Nadam se da se još uvijek smiju otvarati ovdje teme.
Lakše mi je nego da pišem blog. Visina: 175cm 28.8.2012. - 108kg (pocetna težina, ove slike nažalost nemam) 28.5.2013. - 78,5kg Eto, moje prve dvije "faze" ste vec vidjeli - 1.Faza 2.faza I sad rezultati od zadnja 3 mjeseca: (22.2. - 22.5.) Lijeva slika: 85kg Desna slika: 80kg No zadnjih mjesec i pol, ma i više, sam dosta stagnirala s težinom. Nije bilo pomaka, par dana bi se držalo na nekih 80kg - pa 81, 82 i tako u nedogled. Probala sam sve žive nacine, od cikliranja UH, do povecavanja UH, povecavanja masti, nekoliko cheat-dayeva, par dana bez deficita, smanjenje kcal, promjene treninga - znaci sve adute sam izvrtila, što god sam našla na forumu i na netu, i ništa nije dalo rezultata, tj. možda bi ih i dalo na 1 dan, ali vaga bi vrlo brzo otišla opet u +. Možda se tijelo jednostavno ulijenilo, možda sam nešto krivo radila, ali pocela sam vec polako gubiti motivaciju, najiskrenije, bilo mi je dosta svega. Onda sam sad prije 4 dana prešla na ketogenu dijetu - i trenutno stanje je 78,5. Jedem 1900kcal, oko 180gP, 115gM, 20gUH - kako koji dan, ali masti su mi glavne. I evo, to je jedino dalo rezultate na vagi, i to baš brzinski. Uz to, treninge sam stavila na 3x tjedno snaga (grupno, sa trenerom - nekad bodyweight, nekad s opterecenjem) + lagane šetnje, malo bržeg hodanja, malo orbija - uglavnom LI cardio da se nadje, ali ne precesto i ne previše. Još ovaj tjedan imam te grupne treninge, onda se prebacujem u teretanu - e tu ce tek biti zabavno jer nemam još pojma što i kako cu raditi. Edited by Irija - 28 Svibanj 2013 at 08:46 |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo!
vidi se razlika i napredak! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast!!!!
|
|
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ljudi
Jedva cekam vidjet kakve rezultate daje keto! Više sam prešla na to iz ciste znatiželje, da vidim kako to tocno funkcionira, jer nisam vjerovala da je moguce. |
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
A koliko vremena planiraš bit na takvoj prehrani..jer i ja imam slican problem..vaga ni gore ni dole
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, bravo
Jako lijepi napredak i ukupno gledano u kg i u ovim slikama se vidi ogroman napredak. Samo strpljivo dalje, znam da je frustrirajuce kad dodješ u mjesece kad stagniraš (ja sam isto sada u tom razdoblju) ali onda se samo sjetim kako je bilo na pocetku i što bi tada dala da izgledam ovako kao sada i odmah mi bude lakše. Tako da se ne brineš i samo strpljivo napred |
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj da te prevari takav brz gubitak kilaže, jer si najverovatnije izgubila glikogen i vodu a ne mast. A 1900 kalorija ni u kom slucaju nije puno, ako je kilaža stala reži kalorije ili diži aktivnosti :D
|
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam na podršci!
Dino - rezala sam u jednom trenutku kcal, bila sam i na 1500 (a ispod tog nejdem, nema šanse) i vaga je stajala na mjestu. Ubijala sam se u treninzima i ništa. Pa sam par dana se opustila, pa bi opet zapela i svejedno ništa. Kažem, sve sam probala do sad, a evo bar sa keto ima nekog pomaka. Prije kad bi cula od ljudi da nema pomaka na vagi, mislila sam da ne rade nešto kako treba, da se vaga uvjek pomice ako se držiš pravila, ali eto sad sam se na vlastitoj koži uvjerila koliko je to grozno. Ali onda opet, nakon ukupno izgubljenih 30kg, normalno je da se tijelo uzbuni. Veky - neznam još koliko cu biti na ketogenoj, ona bi se trebala držati najdulje 8 tjedana uz punjenja. A vidjet cu kako ce se vaga ponašati, sve ovisi o tome. I naravno planiram redovito raditi punjenja. Evo kad smo kod toga, jucer sam napravila punjenje i stvarno se ubila u UH, i to još navecer. Ocekivala sam bar 1kg više na vagi, ali ona je ostala na 78kg. To su 2kg manje od ovih fotki gore. A i na tijelu se vide promjene, valjda se izbaci puno vode pa mišici poprime ljepši izgled? Kako god da bilo, baš me zanima do kud mogu doci s ovim nacinom. Što se hrane tice, stvarno živim na mastima, a unosim dovoljno P (oko 2g/kg). I osjecaj sitosti je neizbježan, ali trudim se pojesti sve što treba da ne budem u prevelikom deficitu. Stay tuned |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitam, vidi se velika promjena!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super...bitno da dovoljno jedeš..jer ako si u ketozi a jedeš premalo, nece dobro biti...i nemoj predugo biti na ovom režimu. Promjene su ti baš vidljive i super... odi još malo dolje..pa onda malo gradi tijelo :D
|
|
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki i Dalila!
U ketozi sam i silim se jesti cak i kad ne mogu. Te masti ful zasite covjeka, ali ja unaprijed sve pripremim što trebam pojesti taj dan,a navecer doslovno sjedim za stolom i silim se staviti hranu u usta jer znam da moram. I ne namjeravam predugo, možda mjesec dana - sa povremenim punjenjima, samo da skinem koju kg sala. I onda na žešce treninge i max sredjenu prehranu opet |
|
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
Samo ubacujem mjere od 1.6.2013.
175cm/ 78kg Struk - 82cm Najširi dio trbuha - ispod pupka - 93cm Oko guze - 100,5cm Najširi dio nadkoljenice - 63cm Podkoljenica - 40cm Nadlaktica- 32cm Ovo služi da bi mogla vidjeti napredak nakon nekog vremena i zanima me dali ce biti kakav pomak u cm sa keto dijetom. Žao mi je što se prije još nisam izmjerila nikad - bar sa najvišom kilažom, bilo bi zanimljivo vidjeti razliku. Eto, od sad pratim i centimetre |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma centimetri su ti zakon, možeš slobodno bacit vagu
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slike, samo SLIKE, di su SLIKE :D
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
White - slike trenutnog stanja su u prvom postu.
Slj. put se slikam opet 1.7., tek je 2 tjedna prošlo haha, malo prerano za neke okom vidljive rezultate Ketoza prolazi ok, malo mi je vec dosadilo iskreno, fali mi voca. Sad cekam punjenje u subotu (necu previše junkat ), a onda cu vidjet dal nastavljam s keto ili samo prehrana + treninzi. Što vi mislite? Nekako me strah da cu opet stagnirati u nedogled, kao što je zadnji put bilo punih mjesec i pol. Možda malo da se opustim i maknem iz kcal deficita na mjesec-dva? |
|
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
Najširi dio nadkoljenice - 63cm : to je bilo 1.6., a danas mjerila i ispada 61 cm
Vaga uglavljena na 78 citavo vrijeme |
|
Post Reply | Page 123 20> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |