Pohvala |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
mvukelic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2006 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Studeni 2006 at 18:30 |
Svaka cast,super vam je web!
samo tako nastavite |
|
Zorro
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pohvaljujem web stvarno je super dao mi je odgovore na mnoga moja pitanja i olaksao mi prve korake na putovanju do idealne tezine
Zorro Edited by Zoki |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar forum samo treba privuci nove forumase
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super je, samo treba privuci jos ekipe Bilo kako bilo: Bravo!!! |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uf.... ja vec sad gubim pregled tj. ne znam vise na kojim temama sam pisao a na kojim ne....
trebalo bi staviti razlicite ikonice za one teme u kojim sam napisao nesto i u kojima nisam pisao, pa toga ima na drugim forumima zar ne.... |
|
Bobo
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast!
Samo nastavite s radom, stranica je odlicna! Dobro je sta je otvoren forum jer vjerujem da ce biti mnogima od koristi! Edited by Bobo |
|
amadeus
Viden/a u gymu Joined: 22 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicna stranica i forum,forumu triba vrimena da se malo zazivi, al sve je super!!
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma tek smo poceli,bit ce ekipe
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prikljucujem se pohvalama
|
|
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav od najnovijeg clana
foruma! Sve pohvale! Odusevljena sam stranicom Jezgrovito,zanimljivo,istinito...bez suvisnih reklama koje jure
ekranom... Upravo krecem u borbu protiv
celulita, i u vama vidim pravog saveznika na mojem trnovitom putu promjena
zivotnih navika...od prehrane do tjelovjezbe,uhh... Drzite fige!!! Preporucam vas i sretno u
daljnjem radu! EDIT : Maknut bold i italic Edited by Fitness.com.hr |
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Mihcla dobro dosla,slobodno pitaj sto te zanima
Edited by caba |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mihcla dobrodosla,
slobodno se ukljucis u rasprave |
|
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast na izradi web stranice!
|
|
duje
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prikljucujem se nagradama i snaka cast web vam je za 5 |
|
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj najdrazi forum
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
najbolji forum super je samo da dodje jos malo ekipe rec cu ja frendovima da se prikljuce,a zovite i vi frendove koji imaju veze sa fitnessom tj. koji treniraju bit ce jos bolje kad nas bude vise
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |