Hellow :) |
Post Reply |
Author | |
viva_ganar
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Srpanj 2013 at 23:21 |
Pa eto i mene. Mlada djevojka koja je odlucila jednog dana reci stop debljanju i odlucila vježbat.
Kao dijete bila sam pretila (nisam ni sada ništa starija, 17 mi je) i uvijek izolirana iz društva, stalno su me pratili ružni komentari zbog debljine, rezultat tomu je nisko samopouzdanje i nekadašnja bulimija koju Bogu hvala više ne prakticiram. Prije par mjeseci sam naišla na Beachbodyevu stranicu i pocela sam ja sa Turbo Fireom i Hip Hop Absom. Eto, uzela sam slike mjesec dana prije i kasnije i bila više nego zadovoljna rezultatima, pa sam se bacila na Insanity i danas sam ga završila. Mogu reci da mi je drago, vraca mi se samopouzdanje, bolje se osjecam u vlastitoj koži nakon svakog treninga i sada se prebacujem na Asylum da vidim što ce iz toga biti. Iz prehrane sam izbacila pice, cipseve,sokove, iz kave šecer i mljeko, eventualno dva-tri keksa kad se nadje doma si prigricnem i to je to. Obožavam tajlandski boks, neko vrijeme sam ga trenirala u sedmom razredu i onda sam nažalost odustala i dan danas mi je žao. Inace volim jezike, želja mi je upisati lingivstiku jednog dana i bar za sad imam poprilican popis jezika koje bih htjela znati. Došla sam na ovaj forum jer želim saznati kako se još zdravije hraniti i još donesti neke promjene u svoju svakodnevnicu Evo, to bi bilo to o meni :) |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla! I svaka cast na postignutom. Neka ti to bude poticaj za povratak samopouzdanja koje ti svakako pripada.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej dobro došla jako mi je drago zbog tebe nakon svega što si prošla,izuvkla se iz pakla bulimije , želim ti ugodan boravak ovdje , napiši prehranu kako se održavaš na njoj,kako si rezultirala,kroz te periode, i tako :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |