Izgled listova |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Svibanj 2012 at 00:14 |
Ok, svima nam je poznato da su listovi dio tijela koji se jako tesko ojaca i metode koje djeluju na ostatak tijela na njih bas i nece utjecati. Ali mene zanima nesto drugo, i ovo moze biti pitanje i za zene i muskarce. Sta kada neko ima jake listove ali onako izsarane zilama. Dali vam je to lijepo ili ruzno? Mislim da ce se zene sloziti da njima to na njima nije lijepo, ako ne neka me isprave, ali kako na muskarcima, svida li vam se to ili ne. I moze li se ta vidljivost zila ikako smanjiti?
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni se opcenito vidljive žile ne svidjaju... pogotovo ne na curama... vidjela sam u teretani curu koja i nije toliko nabildana...ali žile po rukama su joj ogromne
isto tako neki lik, thorn kaže da je on BB, ima ogromne žile grozno mi je to
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni prije nisu bile vidljive zile na listovima, osim nakon jakog napora, ali sad kad sam ih uspio ojacati, malo se jace vide, dok recimo prije kad sam bio mrsaviji vidljivije su mi bile po podlakticama, sad manje
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
mah...tko još gleda žile na listovima (osim onih koji ih vole), ja ih nebi ni skužila...dokle god nisu na rukama...
A evo vidiš...cure po forumu vole žile...i sretne su jer su ih konacno dobile... dok se meni to ne svidja niti malo... Svatko ima svoje
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
A šta kad nekome mišic "strši" od polovice potkoljenice na dalje? Umjesto da izgleda onako ženstveno zakrivljeno? Ima li nade? Hoce li se popraviti s vremenom (provedenim u teretani) ili da se odmah pomirim s njim?
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
crni28
Cita FAQ Joined: 28 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja nemam tih zila po listovima i hvala bogu da ne jer sam cuo da zene to ne vole :D
|
|
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
na rukama mi je još podnošljivo vidit, posebno na nekoj muškoj ogromnoj cvrstoj ruci..
na listovima katastrofa.. |
|
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
a jel postoji neki nacin da se to ublazi, mislim znam da se za zene stalno reklamira nes ali to je za kapilare kolko sam skuzio, a ima li nes ovak za manje izrazene zile ili neka fora ili nacin treninga ili nesto??
|
|
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam zašto se s tim toliko zamaraš ako nije strašno
Jedino ako si jako blijede puti pa se baš baš vidi... Mislim da bi se možda u ljekarni trebao raspitati? |
|
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
prvo dlake, sad žile
daj, covjece, opusti se i ne opterecuj se sitnicama koje primjetiš ti i apsolutno nitko drugi...a ako ih vec netko i primjeti, sigurno im ne pridaje preveliku pažnju kao što to ciniš ti (hm, bilo bi super kad bih ovaj savjet nekad primjenila na sebi ) |
|
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
haha u pravu si, ma prihvatio sam ja davno dlake na prsima i zile na listovima, ali znas kakvi smo mi ljudi, kad si zdrav imas tisucu zelja a kad si bolestan samo jednu. a i to kaj kazes ja sam isto nekako uvjek pametan kad treba nekome drugome nesto reci, ali na sebi to nebi primjenio |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjeruj mi da kad ljudi vide te žiletine na ekipi odmah si nabijaju komplekse jer ih oni nemaju, to što imaš žile samo pokazuje da si snažan i da imaš dobru cirkulaciju :D
|
|
Demetra
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2012 Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kad vidim žile oduševim se...to mi je nešto baš stvarno wau.....tip oksanine ili jadranove ruke....divota
btw to je znak izrazito niskog postotka masnoce.... |
|
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su listovi izrazito žilavi, no to me uopce ne pati, jednostavno je tako i to prihvacam.
Stavio bi slike, ali Thorn bi me mogao zajebavati, pa onda bolje ne!
|
|
Timeless like a broken watch
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zar je uopce bitno svidja li se to nekome ili ne?
Ukus je toliko opcenita stvar u kojoj da pokušavaš udovoljiti svima prije bi samog sebe uništio nego došao do toga. |
|
LiveStrong
|
|
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tocno, bravo Eva M.
|
|
Timeless like a broken watch
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |