Dobra vecer :) |
Post Reply |
Author | |
Bibihaba
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Srpanj 2013 at 19:32 |
Pozdrav ekipa,
Dosta dugo vremena citam forum i nikako da se odlucim napravit acc.. Po struci sam fizioterapeut, vodim vježbe u svom sportskom društvu vec 6 god. Imam 29god... Visoka sam 168cm i imam 58kg.. vidim piše se pa reko da ne fali.. U gymu sam 4x tjedno Sad je defkanje i glaaaaddd Ovdje sam došla kako bih vas zamolila neke dobre izvore za nutricionizam. Pokušala sam ic na PBF i smjer nutricionizam, ali su im svi pdf-ovi pod passwordom. Zar se ne bi znanje trebalo dijeliti a ne zakljucavati!? Stoga, ako imate koje dobre free e-books za preporuciti ili bilo kakve druge online izvore bila bih vam zahvalna. Dakle nesto od basic pa na dalje, sve primam. Za uzvrat, šta treba.. sobu na moru? Pozdrav |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam dosla :)
Ma nema gladi.. glad i definiranje nemaju veze jedno s drugim :) Otkuda si? Knjiga: "Burn the fat, feed the muscle" :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Bibihaba
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo sam pojela pa nema gladi
Iz Rijeke sam.. Dakle ta knjiga pokriva basic i to.. Zanima me radi slaganja programa prehrane ..šta i kako.. |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi i dobro nam došla
Još jedna fiumanka;)) super, jaki smo. Što se knjiga tice to ce ti reci znalci ovdje ja na žalost citam po cijele dane gluposti i nemam vremena za druge stvari... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla! Predložena knjiga je super za pocetak, osnove osnova. Ako ju ne uspiješ naci, slobodno mi pošalji mail na PM da ti ju pošaljem
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Bibihaba
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala, baš ste dražesni
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
cijeli forum je iz Rijeke dobro došla
|
|
cookies are for pussies
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |