Pozdrav! |
Post Reply |
Author | |||
Rose Madder
Cita FAQ Joined: 29 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(1)
Posted: 29 Lipanj 2013 at 14:43 |
||
Pozdrav ljudima koji su me naucili puno!
Ovo je moje najdraže online mjesto u posljednje vrijeme i hvala vam na svemu što radite. Imam 26 godina, nekih pola godine intenzivno vježbam i sad sam pravi ovisnik. Znam da me razumijete U tom sam periodu skinula 7.5 kg sveukupno, s tim da sam nabacila i nešto mišicne mase. Visoka sam 169 cm, teška 57.5 kg, mjere su mi 91-70-93. Vježbam kod kuce. Opremila sam se sa dvije sprave za vježbanje, ali srcu su mi ipak najviše prirasle bucice i šipka. Treninge mijenjam i modificiram, slušam vas, istražujem... i relativno sam zadovoljna rezultatima. Motivacije mi ne nedostaje, dan odmora mi teško pada i provodim ga u razmišljanju o sutrašnjem treningu Ono s cime se borim je prehrana. Tu sam stvarno grozna, neumjerena, nemarna... i teško se odricem piva Inace, rekreativno jašem, a knjige su mi ovisnost. Odlucila sam vam se pridružiti da vas mogu obasipati pitanjima, kao pravi dosadni pocetnik |
|||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro nam došla
Bravo za vježbanje:))) Što se prehrane tice tu te razumijem u potpunosti, a buduci da me muž vec odavno navukao na pivce i tu te razumijem:)) |
|||
Rose Madder
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala ti!
A tu i tamo pokoje pivce i nije toliki grijeh! |
|||
Jozica15
Cita FAQ Joined: 05 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pozdrav i od mene za Rose Madder i ostale! Ja sam Jozica iz Splita, sto se tice moga izgleda ja sam zadovljan....laganim vjezbama odrzavam svoje tjelo...naravno i formu fizicku.
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobrodošla Rose, drago mi je da imamo još jednu zaljubljenicu u šipke i bucice Pa ti si to odlicno odradila, mjere su idealne ovako na oko, cini se da znaš šta radiš, pa i uz tu groznu i nemarnu prehranu...šta bi tek bilo da je i to sredjeno! Pa...možda onda ne biš bila relativno zadovoljna rezultatima, vec potpuno zadovoljna Niceg se ne moraš previše odreci ako znaš što radiš, ako je prehrana uglavnom pod kontrolom i ako si kontinuirano u treningu...treba samo znati koliko si dopustiti i kad možda treba stati na neko vrijeme ;) Slobodno pitaj što god te zanima! |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro nam dosla :)
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hej! :)
Dobrodošla nam! :)
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
Rose Madder
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala svima na dobrodošlici
Gym_girl, sve što znam ste me vi naucili i zato vam hvala Sistematizirati sve informacije koje pokupimo po bespucima interneta je zahtjevan proces, a najteži dio je eliminirati one pogrešne i manje dobre. Sjecate se one djecje enciklopedije 1000 zašto 1000 zato? E, ovaj forum (i stranica opcenito) me cesto podsjeti na nju I gnjaaavit cu vas pitanjima, obecajem |
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slobodno :) :D
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Welcome!
Cestitam na rezultatima, a i treniranjem doma se mogu postici izvrsni rezultati! |
|||
LiveStrong
|
|||
Rose Madder
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala ti I istina, uz nešto neophodne opreme i puno motivacije sve to može ici i kod kuce
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nema na cemu, zato i jesmo svi tu Inace, najviše ce te nauciti vlastito iskustvo. Zato se ne opterecuj sa svim tim cesto kontradiktornim informacijama, ne gubi vrijeme na cekanje one apsolutne i najbolje jer takva ne postoji, ne traži idealne brojke prije nego kreneš s necim nego samo odaberi nešto što ima nekog smisla i kreni - rezultati ce dalje pricat svoju pricu. Dalje je sve igra! Nekad je teško dati prave odgovore, pogotovo ovako preko foruma. Nije sve za svakog, a upravo u tu zamku ljudi cesto upadnu. Zato budi otvorena za razlicite pristupe i traži svoj... Gnjavi slobodno |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Rose Madder
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kad kažeš "nije sve za svakog", ja se odmah utješim. Kao, pa eto, da, nije za svakoga vaganje hrane i brojanje kalorija...
Veliki problem mi je ta prehrana. Ubijam se na treninzima, stvarno, ali vjerujem da sve upropastim brljanjem s prehranom. Koliko, toliko se pokušavam držati odredjenih principa, ali nece biti ništa od mene dok jedan dan ne sjednem i sve to lijepo sistematiziram u glavi, na papiru, a onda i na tanjuru. Davor mi je poslao knjigu koja ce mi biti korisna u tu svrhu Evo primjer mog jelovnika od petka pa vas molim da me malo usmjerite, za pocetak, ovako odokativno. 6:00 šaka zobenih, grcki jogurt 8:00 dvije šnite raženog kruha, tri šnite dimceka, rajcica 10:30 breskva 12:00 jogurt 15:00 punjena paprika, komada dva 18:00 lubenica 20:00 2 kuhana jajeta, miješana salata 22.00 posni, tuna |
|||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro došla.
I cijelokupna prehrana mi se cini polu-siromašna, ja bi ostao gladan svaki dan :) Al tebi vjerojatno je dosta jer imaš manje kila i ne treba ti nešto previše :) Edited by White_Insane - 21 Srpanj 2013 at 12:15 |
|||
Life is a journey full of adventures !!
|
|||
Rose Madder
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa ne znam. Meni se nekad cini da previše jedem Ono s cime definitivno pretjerujem je rucak. Igrom slucaja je u petak bila punjena paprika. Danas je, recimo, bila piletina, paprika punjena krumpirom, patlidžani, tikvice, salata... I ja se toga, onako, pošteno namarišem. Znam da bih vjerojatno tu kolicinu trebala podijeliti na dva obroka ili tako nekako. Ne znam. Stvarno brljavim
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hmmm, nisam baš to mislila Iako na neki nacin bi se i moglo tako rec, neda se ni to svima, zato i postoje neke metode i pravila prehrane, bez izricite potrebe za tim racunanjem, mada je i to nekima jako teško tako kontrolirati pa se radje hvataju racunanja. Što god osoba izabrala, ja bih uvijek preporucila da se odredjeni period posveti vaganju i brojanju. Cisto da se stekne jedan uvid o porcijama koje se jedu, u odnosu na one koje bi se trebale jesti. Mislim da se isplati uložit malo vremena, volje i živaca u sve te tablice, deklaracije, kalkulatore....sve se to višestruko vrati nazad jer se tako stekne jedna odlicna kontrola, nad unosom hrane i tijelom opcenito. A i lakše je održavati težinu na duži rok. Ono što sam ja mislila reci je - nije svaki nacin prehrane za svakoga, nema jedne dijete, kao ni principa treninga koji ce sjesti svima na isti nacin. Što se dijeta i trening više prilagode pojedincu to je šansa za uspjeh veca.
Možeš malo opisat to ubijanje na treninzima? Da vidimo imamo li isto shvacanje ubijanja
Puno ti tih sati naredala, a ono možda 3-4 konkretna obroka Koje su bile kolicine posnog i tune? To je bilo samo, bez povrca, bez masti? Lubenica cijela ili? Hope not Jedeš li inace što povrca? Zapravo...da krenemo od pocetka....koji su tebi ciljevi uopce? I znaš li koliko ti uopce kcal treba za te ciljeve?
|
|||
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |