Miksanje Šejka |
Post Reply |
Author | |
Hakuna_Matata
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Srpanj 2013 at 11:03 |
Pozdrav =)
Eo registriro se da malo citam posto bi trebo pocet vjezbat jerboga vise nemos ni umocit a kamoli igrat bez toga :P , inace zbilja ste super naso sam puno korisnih informacija na forumu ;) Zanima me par stvari vezano uz slaganje proteinskog šejka : - s cim je bolje ( mleko ili voda ) ? - dodaci - kada,koji,koliko ( vidio sam da ljudi pricaju o dekstrozi, glukozi,bananama itd... ) ? - optimalna kolicina sastojaka ( koliko se normalno stavlja praška,vode i ostalih sastojaka i koliko je previše za jednu rundu ) ? - planiro sam piti odmah ujutru i posle treninga, jeli to dobra kombinacija ili neka druga ... Ako pomaze imam oko 83 kg i visok nedje 183 cm ( mezomorf ) Molim vas pojasnite mi pojmove PWM, Booster , Gainer ? Hvala !
|
|
Hakuna_Matata
Post Options
Thanks(0)
|
bump
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(1)
|
bolje s mlijekom radi okusa, ali radi ucinkovitosti voda jer ce se brže tako probavit s obzirom da laktoza iz mlijeka uspori probavni proces malo
dodaci prije i poslije treninga sa iznimkom bcaa ako imaš extremne upale pa piješ i tijekom dana sa marendom i ruckom optimalna kolicina ovisi o tvojoj kilaži i tvojim željama što želiš postic, inace neki predložak bi ti bio cca mjerica do mjerica i pol proteina (whey) + 2-3deca tekucine (biraj) + vocka (najcešceš al može i druge kombinacije) PWM ti može znaciti post ili pre workout meal Booster je nešto što ce biti najcešce na kofeinskoj bazi da ti razbudi receptore i da imaš više energije Gainer-e nisam proucavao pa to ti ne znam rec :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Hakuna_Matata
Post Options
Thanks(0)
|
fala :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |