Novi:D |
Post Reply |
Author | |
DsLifter
Cita FAQ Joined: 30 Srpanj 2013 Location: Dugo Selo Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Srpanj 2013 at 20:24 |
Pozdrav ekipa!
S obzirom da sam narucio prosli tjedan par proizvoda iz shopa, odlucio sam se registrirati. Pratim stranicu par tjedana i svida mi se :)) Inace, nesto o meni...Imam 16 godina, u teretani sam oko godinu i pol (imam tu povlasticu da mi je teretana prakticki u podrumu kuce). Visok sam 189cm, 82kg i ne bavim se nekim drugim sportom, probao sam kosarku, tenis, nogomet ali mi se nista nije istinski svidalo, sve dok nisam odlucio cesce dolaziti u prizemlje kuce. :DD To bi bilo sve kaj imam za rec, akoo netko ima eventualno nekih pitanja privatna poruka je tu. Lijep pozdrav! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da nisi ti isto iz rijeke možda? pošto znam 3 podrumske teretane tu kod nas :D
Dobrodošao :D |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
DsLifter
Cita FAQ Joined: 30 Srpanj 2013 Location: Dugo Selo Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam nisam iz Dugog Sela sam, okolica Zga
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej! Pozdrav i tebi! i dobrodošao! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |