Hello :-) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Antonia Kyara
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Kolovoz 2013 at 02:50 |
Lijep pozdrav svima, nova sam ovdje i moram priznati da sam oduševljena ovom stranicom. Pa evo ovako da se predstavim zovem se Antonia, imam 19 god. Šta se tice visine i težine visoka sam 167 (168cm) i teška otprilike 65 kg... Par mjeseci sam išla u teretanu, zatim 2 godine treniram tae bo, u kombinaciji s full body workoutom ( te i insanity), trenutno sam u pauzi zbog ljeta... Masu puta sam pazila što jedem znaci jela samo niskokaloricnu hranu ( posni sir, riba, piletina, puretina, zobene pahuljice) ali nikad baš nisam uspila smršaviti onoliko koliko ja zapravo ocu. Možda je razlog što ja želim vidjeti rezultate odmah pa se razocaram i odustanem :P zbog toga sam se i registrirala ovdje jer kako vidim vi puno znate o treninzima, pravilnom nacinu prehrane i nadam se da ce te mi pomoc da uspijem doci na željenu težinu i najveca mi je želja da izgubim dosta u nogama i ako mi možete pomoci i reci koji su treninzi, vježbe najbolje za to.
Unaprijed vam zahvaljujem, i nadam se da cemo se ugodno družiti ovdje :-) Pusaaaaa
Edited by Antonia Kyara - 06 Kolovoz 2013 at 02:54 |
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok i dobrodošla, nadam se da ceš nešto korisno nauciti ovdje!
|
|
Jambolija
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 137 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla :)
Slobodno pitaj ako te sta zanima |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla.
I evo usputno pitanje, primjecujem da je više od 50posto žena tu na forumu opterecno sa tim bedrima i nogama, zašto pobogu? Kako da smršaviš noge, eh...cardio, bicikla, utezi, tako da ojacaju a nestane masnoca, jedini po meni pravilni nacin :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla draga! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepi pozdrav i tebi i dobro nam došla
što se tice pitanja white ti je odgovorio nema vježbi za mršavljenje pojedinog dijela tijela (ide ili sve ili ništa, a neke stvari nam teže idu ovisno o genetici) možeš probati ovaj program https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Izgubite-5kg-masti-u-5-tjedana.aspx |
|
Antonia Kyara
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
A eto previše gledamo one umjetne lutkice iz hollywooda pa utjecu na nas ( najvjerovatnije ) Ma eto ja genetski imam jako zahvalan trbuh, tanki strukic.... pa naspram toga noge su mi jace mislim možda se to toliko nevidi, ali ja to imam u glavi i to mi mira neda P.S. Hvala svima na ugodnoj dobrodošlici
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tocno tako, umjetne :)
Zato ako ti treniraš i imaš jaca bedra radi sporta to je super stvar ;) |
|
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
cucnjevi, cucnjevi, cucnjevi i onda još malo cucnjeva malo karikiram, ali sve vrste cucnja i iskoraka kao i izolacijskih vježbi za noge i guzu su pravi put
dobrodošla i sretno |
|
cookies are for pussies
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo plus kad dodješ u sredinu možeš cucnut. Ovo 30minuta i to je to :D |
|
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja radim slicno s 20 kg opterecenja
|
|
cookies are for pussies
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
Staviš prsluk 15kg, plus utege od 4kg na noge i da vidiš nakon pol sata kada ti dupe otpadne. Još kad bi ti rekao cucni ili napravi skok-udarac nakon 10tak minuta bi me poslala u 3 lijepe :D |
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
pa šta? meni je dopušteno psovat u gymu, štoviše poželjno
|
|
cookies are for pussies
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, dao bog jednom da ti odvodim tih pol ure :D
|
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
pa prvo te psujem onda zajedno na klopu i sve je opet u homeostazi
|
|
cookies are for pussies
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
It's a deal :D
Just bring your waaaataaa and trenerka :D |
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |