moze pomoc |
Post Reply |
Author | |
fat amy
Cita FAQ Joined: 08 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Kolovoz 2013 at 16:14 |
Molim veeeliku pomoc
Dakle zelim smrsaviti,ali neznam sto bi trebala jesti. Zapravo nije to ni razlog sto znam sto,ali ono sto zapravo zelim je da mi netko napravi jelovnik. Procitala sam milijun postova o tome sto treba jesti,kojim kolicinama bla bla sve uobicajeno ali od toliko informacija pa iskreno nesposobnaa sam si sama sastaviti jelovnik. Pocela sam vjezbati prije tjedan dana ali hrana me nece nikako Heelp mee |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Formula za mrsaviti opcenita:
Vise povrca i proteina a manje ugljikohidrate. Cim vise sirove hrane u izvornom obliku a sto manje procesirane tipa konzerve vrecice itd. Ugljikohidrate ako i jedes onda neka je ujitro i iza treninga. Za jelovnik trebJu nam podaci: Visina tezina godine glavni cilj na duze staze i koliko mozes izdvojit za prehranu tjedno isto moze biti presudan faktor. |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
fat amy
Post Options
Thanks(0)
|
Definitivno je cilj na duze staze , jer mi je dosta ovoga! Inace pokusavala sam par puta na djete i vjezbanje i islo je to par kila dole i onda se vrati opet :/
A podaci su : visina 170 cm , tezina 82 kg E sad za izdvajanje paa studentica sam , tako da nebi mogla bas nesto pretjerano izdvojiti , ali doma imamo svog vrta pa za povrce i voce se ne brinem :) |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo mali ispravak (znam da je Insane dobro mislio ali se krivo izrazio): manje skrobastih ugljikohidrata. Povrce je isto pretezno gradjeno ugljikohidratima ali je preporuceno.
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš odlicne preduvjete za zdravu i kvalitetnu prehranu.
Svježe i ekološko voce i povrce iz svog vrta uz to dodaj meso (više bijelog), svježi sir, orašaste plodove, jaja, zobene pahuljice.... Izbaci slatkiše, zasladjene sokove, salame, konzerve .... Nije baš neka velika mudrost sve se može |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
To se podrazumijeva pod procesirana hrana maratonac xD
|
|
|
|
fat amy
Post Options
Thanks(0)
|
Nije neka velika umjetnos i vjeruj mi svjesna sam toga,ali meni treba e to ces jesti za dorucak ovo za rucak i tako dalje.. inace znam sto se sve treba ali ne znam iskombinirati to je moj problem :/
|
|
I sometimes think I can do cyrstal meth but then I think mmm..better not
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
Ujutro jaja-tuna-povrce ili zobene-yogurt-tuna (tako ja)
medjuobrok svježi sir i orašasti + vocka rucak meso-povrce-malo ugljikohidrata medjuobrok kao i prije vecera ponoviš rucak U suštini ti je to to, al onda radiš kombinacije :) |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |