S.O.S |
Post Reply |
Author | |
CroFuManchu
Cita FAQ Joined: 09 Kolovoz 2013 Location: Croatia, Murter Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Kolovoz 2013 at 15:46 |
Moj problem je to sto imam 200 cm i 69 kg, imao sam operaciju cira na dvanestercu prije mjesec dana, tako da sam na "dijeti", nemogu vježbati osim plivanja (citaj plutanja), moram povecati masu hitno jer me možda ceka još jedna operacija a tjekom bolinickog ljecenja sigurno gubim 4-7 kg kao prošli put . Takodjer tablete koje pijem smanjuju kiselinu u želudcu tako da sam vecino na lako probavljivoj hrani. Što da radim!? Fizicka aktivnost može biti umjerena, prehrana više manje kolicinski normalna ali ne tako bogata proteinima i mastima. Problem je to šta sam nov što se tice svih ovih pojmova vezanih uz prehranu i neznam kako da krenem.....
|
|
“Razum može zamijeniti gotovo svaki stupanj obrazovanja, ali obrazovanje ne može zamijeniti razum.” Arthur Schopenhauer
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zar ti nije doktor propisao dijetu? Radije se drzi toga. A ako ti ne odgovara rezim prehrane onda odi doktoru i reci sto bi htio pa ce ti on modificirati dijetu.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |