Nužna djeta |
Post Reply ![]() |
Author | |
CroFuManchu ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Kolovoz 2013 Location: Croatia, Murter Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 Kolovoz 2013 at 15:04 |
Bok svima!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
“Razum može zamijeniti gotovo svaki stupanj obrazovanja, ali obrazovanje ne može zamijeniti razum.” Arthur Schopenhauer
|
|
![]() |
|
Maratonac ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Bok!
Dijeta je rezim prehrane. Ne mora biti nuzno restriktivna. Sto se tice tvog problema, vise manjih obroka ili manje vecih obroka nece biti neki znatniji faktor u tvome slucaju. Pretpostavljam da ces htjeti sto manje opterecivati zeludac, znaci vise manjih obroka? Vec sam ti napisao da preporucam da s doktorom modificiras dijetu ako nisi zadovoljan s rezultatima. Ti si bolnicki slucaj i nemoj traziti savijet od ljudi koji sa lijecenjem nemaju veze. Reci doktoru koji ti je cilj i pitaj ga kako i kada jesti a ne samo sto i koliko jesti. |
|
![]() |
|
CroFuManchu ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Kolovoz 2013 Location: Croatia, Murter Status: Offline Points: 4 |
ROLF!
![]() Citiram : "Vec sam ti napisao da preporucam da s doktorom modificiras dijetu ako nisi zadovoljan s rezultatima" Jesi ti glup ili šta?
|
|
“Razum može zamijeniti gotovo svaki stupanj obrazovanja, ali obrazovanje ne može zamijeniti razum.” Arthur Schopenhauer
|
|
![]() |
|
Maratonac ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Ne nisam glup nego si istu temu otvorio dva puta pod dva razlicita topica. A ja sam odgovorio i na jedan i na drugi. No ocito je to bilo pretesko za shvatiti, ne? |
|
![]() |
|
I kako operacija na dvanaestercu nije bolnicki slucaj? Ah....
|
|
![]() |
|
GAZDA ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Bez svadje momci, niste tu došli da raspravljate što je bolnicki slucaj a što ne.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |