najdraža... |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Listopad 2008 at 14:20 |
|||
koja je po vama najdraža mišicna skupina,vježba i sprava
eto po meni najdraža mišicna skupina su prsa i njih nekako najcešce radim. Najdraža sprava je naravno ravni bech,a vježba srednji hvat na ravnom benchu sa spustanjem do 2 cm iznad prsa.(odnosno daljina jedne daske) |
||||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cucanj i iskorak..
|
||||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
uu dobre dobre.Pogotovo cucnjevi.Tu sam doso do š60 kg 3-4 ponavljanja mogu izvuc,ali iuzbjegavam radit s toliko puno samo zato sto me poslje vrat ubija jer nisam si jos naso uncikovito rijesenje da uklonim zuljanje od sipke |
||||
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jesi probao omotati rucnik oko tog dijela šipke |
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja jednostavno obožavam raditi bendž i to kada natrpam na šipku da se cijela savije a raja sa strane samo gleda i zapitkuju jedni druge, a pogle onog nabildanog na bendžu što radi, pogle kolko diže, taj mora da se puca proteinima! A onda se nađe jedan i kaže, ma ne, on ti pije kreatinin, zato diže tolko na bendžu! I sve se to odvija dok jednim okom pazim na šipku a drugim motrim svekolike žitelje teretane koji su nevjerojatno zapanjeni mojim bendžom. I zbog toga dragi Teen-e, ja volim bendž a i volim svoja prsa!
|
||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||||
d3m0n
Post Options
Thanks(0)
|
|||
stari moj ne samo rucnik pa znao sma po 2 motat i to na duplo i uzasno je svejedno.Donekle ublazava jedino akd uzmem rukavice za boks i stavim ih na sipku i onda.Posto su spuzvaste ok stite ali svejedno probada
ma tako su i za mene pricali razne gluposti da se pikam i ko zna sta. ali bas me boli ona stvar za njih i njihove price.Lako je pricat iza ledja ajde nek mi neko kaze.Ne usudi se ama bas niko nis srat u lice.Stvarno za ostale price me boli k. Gle od kad sma kreno u teretanu ta mi je vjezba sjela i do dan danas je obozavam.Isto tako i motorku,veslanje u predklonu a i od prije par mejseci mrtvo dizanje i cucnjevi u boksu ili slobodno kad bi se zivciro zbog drugih sta ce rec o meni,pa bojo bi se iz kuce izac. Sad ne znam jel si to meni reko da sam TEEN,ali ako jesi ne vjerujem da si stariji od mene vise od godinu dana,ako opce i jesi Edited by d3m0n |
||||
|
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
@demon
Sarcasm alert |
||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hahaha... To ti je iz onih pisama u casopis Teen... Dragi Teene imam problem...;) I onda neke gluposti...pa sjecaš se toga valjda Ili nisi cito teen...ajme.....
|
||||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vratilo i bench ravni srednji hvat
|
||||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Moja ljubav su sva oly dizanja, zgibovi i bench...
|
||||
d3m0n
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jbg nisam cuo |
||||
|
||||
d3m0n
Post Options
Thanks(0)
|
|||
u ja zgibove mrzim radit,ustvari izbjegavam ih,bas mi je nekako mrska ta vjezba,a sto je najzalosnije mogu ih napravit 20 komada na pomicnoj sipki i jedno š4 pravilnih na fiksnoj i to mi je max i ne ide vise gore |
||||
|
||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ah....puno si propustio..imam ja kolekciju negdje na tavanu...hoceš da ti pošaljem;))) |
||||
d3m0n
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kako hoces.Po tvojoj je volji.Uglavnom ja ne odbijam vidit ili nes procitat novo.Uglavnom sve mene zanima,a sad sta ostane duze a sta je kratko prolazno opet ovisi |
||||
|
||||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pošalji meni, fale mi neki brojevi |
||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Evo...samo da ih skupim... I odmah šaljem
|
||||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |